Cristale care atrag iubirea și dragostea adevărată în viața ta. Ce pietre e bine să ai la tine

1

Dacă ai o perioadă grea pe partea emoțională, atunci află ce cristale atrag iubirea dacă le ai cu tine. Se spune că, dacă porţi aceste pietre, dragostea va veni către tine. Iată ce nestemate ar trebui să ai cu tine:

Cele 5 cristale care atrag iubirea

De-a lungul timpului, cristalele au fost asociate cu proprietăți nebănuite. În ultima perioadă, oamenii au început să exploreze puterea cristalelor în ceea ce privește iubirea adevărată și relaționarea în viața de cuplu.

Dacă sunteți curioși să aflați ce pietre atrag iubirea și bunăstarea în viața ta, aflați toate detaliile în materialul de mai jos. Acestea te vor ajuta să-și depășești anumite limite și să-ți găsești dragostea adevărată! De aceea, există câteva cristale care te pot ajută să îți deschizi inima și să atragi numai lucruri bine în viața ta!

Descoperă și: Află care sunt cele mai puternice pietre și cristale pentru protecția casei tale

Cuarț roz

Cuarțul roz mai este numit și „Cristalul iubirii”. Acesta este primul cristal la care vor face referire experții în relații. Rozul este culoarea universală pentru dragoste și vindecare, iar puterea cuarțului roz permite un flux incredibil de dragoste în viață.

‘Este un cristal puternic pentru manifestarea noilor relatii si consolidarea celor deja existente – fie ca este relatia cu tine insati, cu un partener romantic, cu prietenii sau familia. De fiecare data cand iti doresti mai multa iubire in viata ta, acesta este cristalul de care ai nevoie’, spun specialiștii.

Malachit

Malachitul este un mineral de culoare verde care rezonează cu chakra inimii. Este o piatră care echilibrează, potrivit autorului spiritual Emma Mildon. “Te ajuta sa te simți echilibrată, stabila și în siguranță pentru a-ți deschide inima către toate tipurile de iubire. Încurajează iubirea de sine și dragostea neconditionață, iar în același timp creste încrederea și compasiunea”, spune specialista.

Carneol

Carneolul este un alt cristal excelent pentru susținerea relațiilor si a unei vieți sexuale împlinite. Este o varietate de calcedonie si este recunoscut pentru ca amplifica fericirea, bucuria si creativitatea, toate elementele de care ai nevoie in viata ta amoroasa. Potrivit lui Mildon, carneolul este asociat cu chakra sacrala si amplifica intentiile legate de creativitate si dorinta.

Piatra lunii

Piatra lunii este recunoscuta pentru conexiunea sa cu chakra inimii, precum si cu intuiția și norocul. Potrivit lui Levy, este de asemenea un cristal benefic pentru manifestarea dorințelor. Iar daca vrei sa manifești iubirea, aceasta piatra semiprețioasă îți amplifică intențiile pozitive. „Piatra lunii ne încurajează să trăim libertatea care vine odată cu urmarea pasiunilor noastre”, spune specialista.

Rodonit

Un alt cristal conectat cu chakra inimii, rodonitul are o nuanta roz superba si energia sa te incurajeaza sa iti arati iubirea si compasiunea. Un alt rol al sau este cel de a vindeca problemele sentimentale si de a te ajuta sa treci mai usor peste relatiile nocive din trecut. Cu alte cuvinte, este un cristal de care ai nevoie daca ai avut inima franta si simti ca nu mai poti iubi.

Sursa: ego.ro

un comentariu

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here