Compartimentările cu pereți de sticlă, în trend în 2015

0

Fie că este vorba despre necesitatea de separare a unei încăperi sau izolare împotriva zgomotului, pereții din sticlă sunt mereu o soluție bună pentru a departaja anumite spații. Pe lângă aspectul modern al sticlei, aceasta oferă și un grad de luminozitate mai mare dând în același timp senzația de open space și o foarte bună izolare fonică.

Așadar dacă dispuneți de un spațiu larg și deschis și doriți să-l compartimentați, sticla securizată este una dintre cele mai utilizate opțiuni. În ciuda faptului că spațiul este separat, va rămâne totuși impresia de spațiu deschis și va permite în continuare lumina să pătrundă în acea încăpere.

Există mai multe tipuri de sticlă disponibile, astfel încât puteți opta pentru sticlă securizată transparentă ce permite o vizibilitate excelentă dar puteți alege și un alt tip de sticlă pentru a-l inscripționa cu diverse alte mesaje și imagini sau sticlă cu model. Pereții din sticlă securizată ca și caracteristici tehnice se remarcă prin faptul că se zgârie greu, au o izolare fonică bună, iar în cazul în care se sparg, aceștia se vor împrăștia în multe bucățele care nu vor pune în pericol viața nimănui. Opțiunea din sticlă cu model oferă un cadru liniștit și intim.

Prin urmare, sticla este potrivită pentru orice tip de încăpere, în mod special pentru cele formale pentru că estetica și designul au o importanță majoră.

Despre Imperial Glass
Compania Imperial Glass din Oradea se ocupă de comercializarea produselor din sticlă securizată cum ar fi: pereți de sticlă, uși din sticlă, cabine de duș din sticlă, balustrade sticlă, mobilier dar și oglinzi, sticlă colorată Guardian, sticlă antiglonț și diverse alte tipuri de sticlă securizată pentru alte aplicații. De asemenea oferă și servicii de securizare, laminare, șlefuire și prelucrare CNC a sticlei.

Imperial Glass se adresează cu astfel de produse firmelor, băncilor, hotelurilor, restaurantelor sau proprietarilor de locuințe avangardiste, care vor să realizeze compartimentări cu pereți de sticlă.

 

Autor: Iulia Gubandru

 

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here