Contemporan cu tradiţii locale, casă în Toronto pretabilă și în România

2

Această reședință este situată în cartierul Forest Hill al oraşului Toronto din (Pădurea Dealului). Casa este situată pe un teren generos de 1700 de mp, are o grădină şi o terasă de dimensiuni mari şi se bucură de dotări importante, precum piscină, sală de SPA și spațiu de recreere.

O astfel de casă, dat fiind clima Canadei, este perfect pretabilă și în România, dar este nevoie de proprietari care s-și dorească o construcție emblematică. O astfel de locuință este un ”eveniment” arhitectural și are costurile pe măsură.

Casa este un exemplu al modului în care designul modern se poate combina cu tradiţiile locale.

Plăci mari de calcar și piatră de origine locală, ambele răspândite în tot cartierul Forest Hill, îmbracă pereții exteriori și baza casei.

Lumina naturală inundă interiorul. Sala de mese grandioasă este iluminată de-a lungul lungimii sale de un luminator liniar și se deschide în bucătărie printr-o serie de uși pivotante.

Living are înălţime mare şi ferestre pe trei laturi, ocupă partea din spate a casei. O operă de artă de dimensiuni impresionante precum şi sfeşnice imprimă o atmosferă elegantă în stil clasic. Un perete continuu din sticlă dă spre un patio acoperit cu o consolă pentru umbrire.

Taylor Smyth Architects și Cecconi Simone au colaborat la proiectarea casei cu idei inovatoare şi  interioarele sofisticate personalizate. Ca şi finisaje au fost folosite piatră percum şi lambriuri din lemn..

Lumina, texturile și culorile, materialele de calitate și proporțiile naturale ale casei, accesul la frumoasele privelişi exterioare, conexiunea cu exteriorul reprezintă atuurile acestei reşedinţe care poate fi astfel încadrată în categoria caselor rafinate.

2 comentarii

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here