Cum arată pensiunea deschisă în Maldive de doi români

1

Doi tineri din Maramureș și-au urmat visul și au deschis anul acesta o pensiune în Insulele Maldive, la 6.700 de km de casă, într-un loc de care s-au îndrăgostit iremediabil în urmă cu opt ani. CasoTeca îți prezintă cum arată pensiunea deschisă în Maldive de doi români.

Corina și Mihai Mulea au mers pentru prima dată în Insulele Maldive în urmă cu opt ani, în luna de miere. Paradisul i-a fermecat și au revenit. Încet-încet, în mintea lor doi a apărut visul de a avea propriul loc atunci când merg în concedii și au început să inspecteze insule și posibilități de a deschide o pensiune. Oportunitatea s-a ivit pe insula Dharavandhoo din atolul Baa din insulele Maldive, unde cei doi maramureşeni au deschis Hibaru Fishing Lodge.

Pentru că străinii nu pot deține proprietăți în Maldive, cei doi s-au asociat cu un localnic, care deținea o veche casă și un teren. După investiții de zeci de mii de euro și luni bune de muncă, cei doi au deschis în luna februarie a acestui an pensiunea mult visată. Pasionaţii de pescuit vor avea parte de experienţe de neuitat şi vor prinde peşti exotici de mari dimensiuni.

Pensiunea are o capacitate de 14 locuri în patru camere duble şi două camere triple. Preţurile pentru o cameră dublă sunt de 90 dolari/persoană/noapte. Iar de aceşti bani turiştii au parte de trei mese şi băuturi răcoritoare, o excursie pe o insulă nelocuită, o partidă de pescuit noaptea, o excursie la snorkeling. Echipamentul de pescuit este inclus. Mulți turiști s-au cazat la pensiunea celor doi, în special din Italia, Suedia, Ucraina, Franța şi Germania, dar au fost şi români care le-au călcat pragul pensiunii.

hibaru2

hibaru4

hibaru5

hibaru13

hibaru12

hibaru11

hibaru6

hibaru7

hibaru10

hibaru8

hibaru

 Sursa foto: Hibaru Fishing Lodge

un comentariu

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here