Cum îți cureți corect bijuteriile din aur, ai nevoie de un simplu ingredient din bucătărie

2

Bijuteriile din aur îți pot oferi strălucirea de care ai nevoie pentru a ieși în evidență. Din păcate, ele se murdăresc la un moment dat, și asta chiar dacă nu le-ai purtat în fiecare zi.

Aurul rezistă foarte bine la oxidare, dar timpul și agenții externi pot afecta calitatea acestuia. Astfel, este necesară o curățare specială a materialului. Totuși, nu te îngrijora, fiindcă poți rezolva problema cu un simplu ingredient.

Trucul simplu care te va ajuta să-ți păstrezi bijuteriile din aur ca noi

În orice moment al anului, curățarea bijuteriilor tale din aur ar trebui să fie o prioritate, dar cu atât mai mult în timpul sezonului cald. Asta pentru că vara avem tendința de a transpira mult mai mult, iar umezeala le poate afecta și deteriora.

Pentru a-ți curăța accesoriile în mod corect, citește sfaturile de mai jos. Folosește întotdeauna cârpe moi și evită substanțele chimice sau detergenții. Ocazional, însă, spală bijuteriile din aur cu apă și săpun.

Poți face acest lucru o singură dată pe săptămână. De asemenea, poți utiliza o periuță de dinți pentru a curăța metalul prețios. Ulterior, șterge bine cu o cârpă moale, așa cum am menționat și mai sus.

Cum cureti corect bijuteriile din aur

Citește și: Pietre prețioase pentru inelele de logodnă. Care sunt cele mai populare alegeri

Ingredientul care te ajută să cureți bijuteriile din aur

Pentru acest truc, vei avea nevoie doar de puțină apă călduță, oțet și pastă de dinți. Ia un pahar, pune puțin oțet în el și adaugă bijuteriile din aur, dar ai grijă ca acestea să fie complet acoperite de lichid.

Lasă-le o jumătate de oră, apoi scoate-le și spală-le cu pastă de dinți. Folosește o periuță de dinți pentru o curățare perfectă. Totul este gata! Rezultatele sunt de-a dreptul spectaculoase! Acest truc este valabil și pentru bijuteriile din argint.

Un alt sfat al specialiștilor de care ar trebui să țină cont toți pasionații de bijuterii, este acela de a nu depozita toate accesoriile la grămadă. Acestea se vor zgâria unele de altele și se vor deteriora.

Sursa: ego.ro

2 comentarii

  1. […] Bijuteriile din aur îți pot oferi strălucirea de care ai nevoie pentru a ieși în evidență. Din păcate, ele se murdăresc la un moment dat, și asta chiar dacă nu le-ai purtat în fiecare zi. Aurul rezistă foarte bine la oxidare, dar timpul și agenții… Cititi mai multe aici: Cum îți cureți corect bijuteriile din aur, ai nevoie de un simplu ingredient din bucătărie […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here