Cum decorezi camera copilului cu Pokemoni

0

Lansarea jocului Pokemon Go la începutul acestei luni în Statele Unite ale Americii, şi recent şi în România, a dus la o isterie totală. Adulţi în toată firea dau iama pe străzi şi în parcuri în căutare de Pokemoni. Dacă ai fost atins de febra Pokemonilor, atunci iată cum decorezi camera copilului cu Pokemoni. Sau poate decorezi camera ta?

Jocul Pokemon Go, este dezvoltat de americanii de la Niantic și publicat de The Pokemon Company, şi se încadrează în genul ”realitate augmentată”. Jucătorii au posibilitatea de a prinde, antrena și chiar de a lupta cu personajele fictive numite Pokemon, care, prin intermediul dispozitivelor mobile, ”apar” în lumea reală. Pentru a crea acest efect, este nevoie de un telefon sau tabletă care să poată rula un soft GPS și care, de preferat, conține o cameră video.

Deși este gratuit, fanii jocului își pot completa și îmbunătăți experiența cumpărând conținut suplimentar.

Bulbasaur, Charmander, Pikachu, Charizard şi alţi peste 700 de pokemoni aşteaptă să fie prinşi în noul joc lansat de cei de la Nintendo, Pokemon Go. Nebunia este totală! Adulţi şi copii caută prin oraş, la serviciu, la şoală şi prin casă animalele ciudate cu puteri diferite. Dacă febra Pokemonilor nu te-a atins, dar cel mic are ocupaţie în vacanţa de vară, iată câteva idei cum decorezi camera copilului cu Pokemoni.

Deşi la noi pe piaţă nu se comercializează, încă, poţi cumpăra cu 200 de dolari această saltea în forma de Pikachu, lansată anul acesta de japonezi pentru a serba 20 de ani de la lansarea desenului animat Pokemon. Salteaua asta ar merge şi pe plajă, la munte sau de ce nu, chiar şi în grădină.

Cum decorezi camera copilului cu Pokemoni
Cum decorezi camera copilului cu Pokemoni

Cea mai simplă variantă este să recurgi la schimbarea lenjeriei de pat. Astfel, Pokemonii vor sta doar într-un singur loc. Un set de lenjerie de pat costă 140 de lei şi îl poţi cumpăra de AICI. 

lenjerie pat

O variantă simplă este să foloseşti autocolanţi cu Pokemoni pe care îi poţi lipi pe perete, oriunde vrei tu. Sau poţi căuta pe internet fotografii la dimensiuni mari, pe care să le scoţi la imprimanta color, după care le poţi înrăma.

Cum decorezi camera copilului cu Pokemoni
Cum decorezi camera copilului cu Pokemoni

La MiniPrix găseşti şi pernuţe de decor cu Pokemon, care costă 28 de lei.

perna

 

Mai poţi cumpăra şi căni cu Pokemoni. Spre exemplu, la Emag găseşti căni la preţul de 60 de lei.

cani pokemon

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here