Cum îți poți amenaja cât mai eficient garajul? 4 idei de amenajare a spațiului

0

Garajul este în principal locul destinat mașinii, uneltelor de care ai putea avea nevoie și depozitarea obiectelor de care nu ai loc în casă. În acest articol vă prezentăm câteva idei pentru a vă amenaja garajul cât mai eficient pentru alte activități.

Cel mai important pas în acest proces de amenajare este să evaluați spațiul de care dispuneți, care sunt nevoile dumneavoastră, ce vă doriți să faceți și bugetul de care dispuneți.

Sală de forță

Tot mai multe persoane aleg să își transforme garajul sau o parte din el, într-un loc dedicat sportului. Spațiul dedicat acestor activități te poate ajuta să fi mai motivat și concentrat asupra țelurilor propuse.

O sală de forță acasă poate fi compusă din aparate de cardio, o bancă de exerciții și gantere, cât pentru decorul clasic al unei săli, poți pune o oglindă pe perete, pentru verificarea posturii în timpul antrenamentelor și un covoraș de cauciuc de protecție, pe podea.

Atelier de lucru

Garajul este adesea folosit pentru depozitarea uneltelor, dar dacă ești pasionat de bricolaj, de ce să nu îți creezi un spațiu amenajat acestei activități?

Primul lucru de care vei avea nevoie este un banc solid de lucru, apoi trebuie să organizezi spațiul de depozitare al uneltelor și să te asiguri că ai un sistem de iluminat adecvar activităților tale.

Birou

Spațiul de lucru trebuie să fie un loc liniștit și confortabil, iar dacă spațiul din casă nu îți permite amnajarea biroului, de ce să nu îl pui în garaj?

Vezi și Top 9 motive pentru automatizarea ușii de la garaj

Pentru a transforma o parte a garajului în birou, trebuie să te asiguri în primul rând că ai prize și lumina corespunzătoare. Amenajarea ar trebui să fie destul de simplă, ai nevoie de un birou și un scaun pe gustul tău, opțional o canapea sau un dulap pentru depozitarea documentelor sau obiectelor specifice domeniului tău de activitate.

Spațiu de relaxare

Dacă spațiul îți permite, de ce să nu îți amenajezi un spațiu dedicat relaxării și recreeri? Ai o libertate infinată în alegerea mobilierului, obiectelor sau activităților pe care le poți face în acest spațiu. În principiu un spațiu desemnat relaxării ne duce cu gândul la o canapea confortabilă și în funcție de activitățile preferate, o bibliotecă și o veioză pentru citit, un șevalet pentru pictat, o masă de biliard sau ping pong, sau chiar un bar cu băuturile preferate.

Sursa: scauneonline.ro

Sursa foto: pinterest.com

 

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here