Cum să ieși în evidență prin accesoriile pe care le porți?

1

Stilul vestimentar minimalist este cel mai popular printre femei, mai ales atunci când vine vorba de ținute casual sau office. Și totuși, cum reușește o persoană să fie admirată și să iasă în evidență purtând o rochie aparent banală, cu linii drepte și fără imprimeuri? Răspunsul este simplu: prin accesoriile pe care le poartă. Bijuteriile alese în mod corect pot face minuni cu look-ul tău. Învață să-ți asortezi hainele cu bijuterii de calitate, care să te reprezinte și care să-ți pună în valoare  feminitatea.

 

Mai jos vei găsi câteva sfaturi despre cum să ieși în evidență cu ajutorul  accesoriilor pe care le porți:

Investește în bijuterii de calitate

Prima regulă ca să strălucești cu ajutorul hainelor și al accesoriilor pe care le porți este să investești în calitatea lor. Achiziționează-ți bijuterii din materiale rezistente, care nu-și schimbă culoarea în timp și care au un aspect estetic plăcut și finisaje perfecte. Fie că îți cumperi un colier din aur, o pereche de cercei cu perle sau o brățară, asigură-te că sunt certificate și au o garanție a calității. Aurul este unul dintre cele mai populare materiale prețioase atunci când vine vorba de bijuterii. În varianta de aur galben, alb sau roz, aceste piese nu se demodează și le poți purta ani la rând fără teama că își vor schimba aspectul si nu se vor deteriora.

Poartă accesorii cu pietre prețioase și semiprețioase 

Ca să ieși cu adevărat în evidență la o ținută de seară, de exemplu, îți propunem să îți completezi outfitul cu accesorii cu pietre prețioase sau semiprețioase. La o rochie elegantă cu un decolteu adânc asortează un colier din aur alb și perle, alături de o pereche de cercei fini, tot cu perle. De asemenea, la o petrecere de gală poți purta un inel cu safire albastre, care va arăta perfect pe degetul tău și îți va oferi un rafinament aparte. Găsești în exclusivitate la Bijuteria Gia coliere cu diamante, cercei cu safire sau inele cu smaralde naturale ori topaz, accesorii care te vor ajuta să strălucești.

Completează un look de zi cu bijuterii cu perle 

Nu, perlele nu sunt obligatoriu de purtat doar la ținute elegante. La outfiturile casual asortează o pereche de cercei cu perle sau un colier tip choker. Ele au revenit în tendințele modei de câteva sezoane sub forma unor bijuterii care merg asortate chiar și celor mai lejere look-uri. Cu o pereche de jeanși, pantofi stiletto și un tricou alb din bumbac, la care să adaugi un colier sau un șirag cu perle naturale vei ieși în mod sigur în evidență. Stilul tău va fi fresh, modern și feminin. 

Inelul cu pietre mari în culori puternice – accesoriul discret care te scoate din anonimat 

 

Poate că nu ești neapărat adepta colierelor și îți plac accesoriile pe care sa le poți purta în orice combinație și în orice moment al zilei. Pentru tine, inelele sunt bijuteriile perfecte. Optează pentru un model inedit, cu o piatră colorată și pune-l obligatoriu pe inelar, fără vreo altă bijuterie pe celelalte degete ale mâinii. Finețea și rafinamentul date de un rubin, un safir sau un smarald sunt de necontestat. Un astfel de inel cu o piatră prețioasă este suficient pentru a-ți evidenția feminitatea și eleganța, chiar și atunci când porți o rochie simplă sau o cămașă asortată la o pereche de blugi. 

 

Accesoriile au un rol precis, acela de a înfrumuseța orice ținută și a scoate în evidență piese vestimentare simple. Eleganța vine întotdeauna din cele mai mici detalii, așa că bazează-te pe bijuterii de calitate atunci când vrei să ieși în evidență. Cu un zâmbet pe chip și cu o atitudine pozitivă vei reuși să întorci toate privirile.un comentariu

  1. […] Stilul vestimentar minimalist este cel mai popular printre femei, mai ales atunci când vine vorba de ținute casual sau office. Și totuși, cum reușește o persoană să fie admirată și să iasă în evidență purtând o rochie aparent banală, cu linii drepte și fără imprimeuri?… Cititi mai multe aici: Cum să ieși în evidență prin accesoriile pe care le porți? […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here