Cum să îți redecorezi casa cu bani puțini

0

Mulți dintre noi își doresc o locuință modernă, dar amenajările interioare și renovările sunt de-a dreptul costisitoare, motiv pentru care ne-am gândit la câteva soluții care ți-ar putea fi de ajutor, dacă te numeri printre cei care vor să facă mici schimbări.

Pentru asta, nu este nevoie să schimbi toată mobila din casă, ci doar să pui la punct unele detalii care ar putea să facă diferența.

Ai putea, spre exemplu, să schimbi culoarea pereților, iar pentru asta trebuie doar să afli care sunt culorile la modă, la momentul respectiv. Ar fi util să știi că, anul acesta, designerii de interior sunt inspirați de apele oceanelor, de acele nuanțe marine, așadar tonuri albastru și verde. Specialiștii spun că această paletă de culori facilitează regăsirea calmului și relaxarea.

Albastrul clasic, spre exemplu, este o culoare care se încadrează frumos în orice încăpere și nici nu este nevoie să zugrăvești mai mult de un perete, va fi suficient pentru ca locuința ta să se alinieze noilor tendințe.

O altă modalitate de a reîmprospăta aspectul locuinței tale, este aceea de a înlocui o piesă de mobilier, precum măsuța de cafea, spre exemplu. Oferta este destul de extinsă, însă ar trebui să alegi niște piese speciale, care să devină obiectul central al încăperii respective.

De asemenea, în cazul în care alegi să nu zugrăvești, ai putea opta pentru o canapea nouă, pe care să o alegi în nuanțe de albastru, în linie cu tendințele actuale.

 

 

Dacă, totuși, timpul sau bugetul te împiedică să zugrăvești sau să îți cumperi mobilier nou, te poți orienta spre accesorii și obiecte decorative, o soluție bună care necesită o investiție mică.

Poți transforma o cameră sau chiar întreaga casă, dacă schimbi covoarele, perdelele sau draperiile, cu perne decorative, având diferite forme și modele, cu lămpi sau vaze decorative, moderne, dar care să se potrivească cu întregul ansamblu.

 

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here