Cum scapi de mobila veche

2

Dacă ţi-ai renovat apartamentul sau casa şi vrei să scapi de mobila veche sau mai ai încă mobilier de pe vremea bunicii, atunci e timpul să scapi de mobilă! CasoTeca îţi spune cum scapi de mobila veche.

Indiferent de ce tip de mobilier e vorba, fie că vrei să scapi de pat, de mobila de bucătărie sau de acel dulap vechi din lemn masiv care îţi ocupă mult spaţiu, alege să donezi în loc să arunci pur şi simplu mobilierul la gunoi.

Cum scapi de mobila veche

Ai la dispoziţie câteva platforme online unde poţi publica anunţul cu „donez pat”, „donez mobilier de bucătărie” sau orice altceva. Poţi încerca platformele de anunţuri pe OLX.ro,  LucruriGratis.ro  sau  Imparte.ro . Pune un anunţ în care să specifici exact care sunt dimensiunile mobilierului şi ce probeme are. Nu e vorba de o vânzare, ci de o donare, aşa că, nu trebuie să ascuzi eventualele defecte.

Ce donează lumea

Pe OLX.ro de exemplu, se donează canapele, paturi, mobilier vechi, ţigle, dulapuri pentru bucătărie, fotolii şi chiar oglinzi. Pe LucruriGratis.ro se donează şi saltele, dulapuri pentru depozitare, birouri pentru copii, dar şi mobilă veche, de epocă, precum vitrine, scaune şi mese. Un utilizator al LucruriGratis.ro a donat un dulap vechi, din lemn de trandafir.

Cum scapi de mobila veche

Lumea mai donează şi mobilier masiv, însă care are nevoie de mici reparaţii. Pe Împarte.ro s-au donat chiar şi uşi de interior, vechi de doar trei ani, dar şi  păţuturi IKEA pentru copii. În ceea ce priveşte transportul mobilierului sau a obiectelor donate, va trebui să specifici în anunţ că de acest lucru se va ocupa chiar doritorul.

Cum scapi de mobila veche

2 comentarii

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here