Rezoluție 2016: DANS!

0

Chiar dacă cei mai mulți dintre noi preferă să facă lista de rezoluții fix în primele zile ale anului, toată perioada de început de an este prielnică pentru a ne face planuri, a ne propune lucruri, a ne gândi ce poate aduce nou în viața noastră anul care tocmai începe.

Mulți dintre noi își propun la început de an să facă mai multă mișcare, să se relaxeze mai mult și să cunoască oameni noi.

Pe parcursul lunilor însă, ne îndepărtăm de la ce ne-am propus, lăsând la urmă lucrurile cu adevarat importante: o stare de bine constantă, bună dispoziție și noi prietenii.

La an nou, rezoluții noi: dans!

Pentru 2016, vă propunem să schimbați destinația rezoluțiilor, astfel încât ele să vă facă mai multă plăcere și să îndeplinească desideratele importante, prin …dans!

Dansul este forma de miscare placută, care ne relaxează, ne bine-dispune și ne creează o mulțime de oportunități de socializare. Vă provocăm ca anul acesta să puneți activitățile plăcute în prim plan și să dansați alături de persoane cu aceleași pasiuni și instructorii de dans ai școlii Arthur Murray!

Studioul Arthur Murray din Nicolae Caramfil nr. 87 este un spațiu premium, cu un program de lucru perfect pentru persoanele ocupate și, mai ales, cu o atmosfera plăcută și energie pozitivă.

Dansurile de societate îți dau o stare de bine, te mențin în formă și te relaxează. Indiferent care este sursa principala a stresului tău, te asigurăm că printr-o lecție de dans elimini toata energia negativa acumulata peste zi. Astfel, fiecare zi din noul an va fi plina de optimism si zambete. Prima lecție de dans este gratuită, așa că vino la Arthur Murray să începi anul in miscare și în tendințe!

Dans La Arthur Murray

Arthur Murray este a doua cea mai veche franciză din Statele Unite. Brandul Arthur Murray este renumit în întreaga lume și este cea mai extinsă rețea de școli de dans de societate, cu peste 280 de studiouri deschise în 24 de tari.

Primul studio Arthur Murray din România este deschis din aprilie 2014 la et. 2 al clădirii din str. Nicolae Caramfil nr. 87.

Istoria studiourilor de dans Arthur Murray a început în 1912, datorită lui Arthur Murray, un simbol American al succesului în antreprenoriat și al dansului de societate.

Coregrafii Arthur Murray colaborează adesea cu echipele de filmare de la Hollywood și teatrele de pe Broadway, ajungând să semneze coregrafii în pelicule referință în lumea dansului precum “Dirty Dancing”, “Scent of a Woman”, “Beauty and the Beast”, “Dance with me”.

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here