Cum scapi rapid de mucegaiul din baie, este un mod simplu care elimină definitiv problema

1

Multe gospodine vor să aibă un miros plăcut și parfumat în casa lor, iar podeaua din casă să strălucească de curățenie. Acest lucru poate fi realizat cu ușurință prin câteva ingrediente secrete în apa utilizată pentru curățarea parchetului. Astfel, murdăria se va elimina, dar și mirosurile neplăcute și potențialii dăunător, precum furnicile sau gândacii.

Iată ce să torni în apa cu care speli podeaua din casă! Va dezinfecta podelele rapid și eficient.

Ingredientele pe care să le adaugi în apa cu care speli podeaua din casă

Podeaua din casă este mereu în contact cu murdăria sau bacteriile, devenind o sursă mare de infecții. De aceea, spălarea parchetului cu apă în care se adaugă un strop de scorțișoară poate avea avantaje multiple. De precizat că acest ingredient nu este un detergent sau un produs de curățare în sine, ci trebuie adăugat în apă pentru a se dizolva.

Descoperă și: Plante care te scapă de mucegaiul din casă. Aceste plante luptă cu igrasia

Cum să elimini murdăria de pe parchet

Aveți nevoie de următoarele ingrediente:

  • Apă caldă
  • O cană de oțet.
  • Un praf de scorțișoară.
  • O mână de sare.

Mod de preparare:

Înainte de a spăla podeaua, asigurați-vă că aceasta este lipsită de orice urme de murdărie sau praf.

Într-un recipient mare, amestecați toate ingredientele foarte bine până se dizolvă. Înmuiați mopul sau peria pentru parchet în lichidul obținut și ștergeți podeaua din casă. Asigurați-vă că stoarceți bine mopul pentru a evita excesul de apă, care ar putea dauna podelelor.

După ce ați spălat, așteptați ca soluția să se evapore, iar  ingredientele sale magice nu numai că vor lupta împotriva bacteriilor și a mirosului neplăcut din casă, dar vor elimina definitiv și bacteriile existente. Lăsați podeaua să se usuce natural, fără să mai ștergeți cu altă cârpă.

Sursa: ego.ro

un comentariu

  1. […] Multe gospodine vor să aibă un miros plăcut și parfumat în casa lor, iar podeaua din casă să strălucească de curățenie. Acest lucru poate fi realizat cu ușurință prin câteva ingrediente secrete în apa utilizată pentru curățarea parchetului. Astfel, murdăria se va elimina, dar și… Cititi mai multe aici: Cum scapi rapid de mucegaiul din baie, este un mod simplu care elimină definitiv problema […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here