Cum schimbăm aspectul bucătăriei, fără să cheltuim mulți bani

0
Foto: kitchens.com

V-ați dori să renovați complet bucătăria, însă nu aveți suficienți bani pentru o lucrare de anvergură? Iată mai jos o serie de metode ieftine de a da o față nouă bucătăriei.

Schimbați mânerele

Mânerele noi pot schimba mult în bine aspectul mobilei de bucătărie. Înlocuiți mânerele ușilor de la bufet sau al sertarelor. Diferența nu va fi una radicală, însă va da bucătăriei un aer de „nou”.

Zugrăviți cu o culoare deschisă

Dacă nu aveți pereții acoperiți complet de faianță, îi puteți zugrăvi cu o culoare deschisă. Zugrăveala nouă luminează mult încăperea și distrage atenția de la eventualele defecte ale mobilei.

Înlocuiți ușile bufetului

Acesta este un truc vechi al celor care vor să lase impresia că au o mobilă de bucătărie scumpă, fără să bage prea adânc mâna în buzunar. Cumpărați doar ușile mobilei de bucătărie care vă place și montați-le pe cadrul mobilei vechi. Nu veți cheltui la fel de mult ca pe mobilierul întreg, însă schimbarea va fi una notabilă.

Schimbați plafoniera cu ceva mai bun

O lustră în locul plafonierei care este întâlnită cel mai frecvent în bucătărie poate da încăperii o atmosferă mai intimă. În fond, bucătăria nu este doar un spațiu de lucru, ci este camera în care ne petrecem suficient de mult timp încât să merităm să ne simțim bine acolo.

Folosiți obiecte decorative

Prin obiecte decorative nu ar trebui să vă gândiți la magneții de frigider. Fiți mai îndrăzneți! Folosiți ceva care să înobileze încăperea și să dea iluzia de spațiu mai mare.

Ascundeți mărunțișurile

Nimic nu dă mai mult impresia de aglomerare ca mărunțișurile răspândite peste tot. În plus, nu vă costă numic să eliberați blatul de lucru sau masa de mărunțișurile pe care oricum nu le folosiți atât de des.

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here