Cutia care arată vremea în timp real

0

Ken Kawamoto este pe timpul zilei un inginer de excepție, iar pe timpul nopții un inventator de ”gadget-uri smart” briliant. Caracteristica lui de inventator este că  îi place să „rupă bariera dintre lumea digitală și cea reală”, iar cu ultima lui invenție – Tempescope- a reușit asta. Acestă mică cutie poate crea picături de ploaie reale, nori și fulgere și poate simula lumina soarelui pentru a vă arăta prognoza meteo pentru zilele următoare sau afișarea vremii în timp real.

Gadget-ul este corelat cu aplicațiile de vreme online ceea ce înseamnă că îl puteți folosi pentru a vă spune ce vreme va fi mâine, sau pentru a afla ce vreme este la momentul respectiv pentru prieteni sau cei dragi din întreaga lume. Din păcate, dispozitivul nu creează zăpadă!

Kawamoto a lansat codul și schema pentru dispozitivul său pe site-ul său, ceea ce înseamnă că oricine care se pricepe la aceste date tehnice poate construi unul singur. Pentru restul dintre noi, el va lansa o campanie ”crowdfunding” în decursul acestui an. Mai multe detalii se găsesc pe site-ul Tempescope.

cutie vreme

cutie vreme

cutie vreme

vreme cutie

cutie vreme

weather-forecast-box-tempescope-ken-kawamoto-6

cutie vreme

 

Sursa foto: boredpanda.com, tempescope.com

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here