De la cititorii CasoTeca: „Cautam un cuptor electric incorporabil si am dat de multe chilipiruri”

0

Sunt in cautarea unor electrocasnice ieftine si de calitate, adica niste scule de bucatarie care sa tina cel putin cat a tinut Fram-ul bunicii. Am ajuns in acest punct de amenajare a casei, dupa ce mi-am luat o garsoniera in Militari. Bloc vechi, dar bun, adica din beton, greu de spart si cu dinamita, darmite cu un cutremur de 7 grade pe orice scara 🙂

Oricum, vreau sa va spun cam care este rationamentul care m-a dus la produsele resigilate de la eMag, caci aici am ajuns.

M-am plimbat pe net pe la mai toti vanzatorii de electrocasnice si am vazut si comparat preturi si specificatii. Am zis ca daca tot nu am loc in minibucataria garsonierei, ar trebui sa-mi iau o mobila de bucutarie compacta in care sa incorporez cam pot ce pot. Nu stiu cat o sa le folosesc, dar e clar ca vreau o plita de aragaz separata de un cuptor electric incorporabil, dar si un frigider cu plasmaclaster.

Am vazut ca Sharp are asa ceva, cam scump… ca nu e nicunul la sectiunea resigilate. Despre plasmaclaster puteti gasi mai multe aici.

Si uite ce am gasit prin imensul imperiu e-Mag, cum va spuneam, la sectiunea resigilate:

Primul pe lista mea este un cuptor incorporabil Whirlpool pe care poti sa-l cumperi si cu plita, dar asta tine de domeniul normalului. Interesant este ca la cateroria resigilate cuptorul costa 1200 de lei, nu 1799. 599 lei reducere. Bine, nu? Si este o „scula” din clasa energetica A.

cuptor_whirpool_ieftin

Al doilea pe lista este tot un cuptor, unul incorporabil Samsung care costa in varianta resigilat 1909 lei, in loc de 2499 lei. Chiar si resigilat este tot nou-nout! Adica poti sa-l iei cu o reducere de 590 de lei. Bani tocmai buni pentru o plita :). Tot in clasa energetica A este incadrat si acest cuptor incorporabil Samsung.

cuptor_incorporabil_ieftinAl treilea produs m-a deturnat complet de la ce cautam. Mi se pare tare bine sa-ti faci propria paine, mai ales ca masinile care fac asta pentru noi nu iti cer decat ingrediente si curent electric. Asa ca mi-a picat privirea pe o masina de paine Moulinex al carei pret, la resigilate, este de 239 de lei, nu 399, adica 160 de lei pentru casa 🙂

masina_de_paine_ieftina

Acum, nu stiu cand o sa gasesc si o plita electrica ieftina, buna si resigilata, dar cum imi gasesc, va voi spune si voua! oricum, mi-am cam cheltuit banii disponibili luna asta, dar pot sa-mi gatesc niste paste la cuptor si am si paine de sanvisuri.

Spor la cumparaturi online.

 

Mulțumim pentru informatii Radu Colea – cititor CasoTeca

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here