Recomandare CasoTeca: super frigiderele SHARP în care mâncarea nu se mai strică

1

În urmă cu ceva timp am publicat pe CasoTeca un articol despre ce ar trebui să ai în vedere la achiziția unui frigider în această perioadă. Toate magazinele și toți producătorii se bat acum în promoții, iar sfaturile noastre despre cum să-ți alegi cel mai potrivit frigider pentru acasă le găsești aici.

În documentarea noastră ne-a atras atenția un frigider de la SHARP despre care am scris mai multe aici. De fapt ne-au atras mai multe lucruri la SHARP, iar numărul mare de cititori și mesajele primite ne-au făcut să revenim asupra acestui subiect, pentru a vă mai aduce în atenție și alte informații, sperăm noi, utile.

SHARP este un producător japonez care acordă importanță maximă siguranței alimentare. Grjia aproape obsesivă a japonezilor pentru igienă se observă la toate produsele pe care ei le folosesc, având pe ele implementate tot felul de inovații tehnice. Așa este, de exemplu, și tehnologia Plasmacluster pe care o regăsim în frigiderele SHARP, dar și în aparatele de aer condiționat, purificatoarele de aer, mașinile lor de spălat și chiar în cuptoarele cu microunde. Dar ce face această tehnologie de este chiar așa “super”?

Plasmacluster – tehnologia care igienizeză aerul din incinte prin ionizare

În fapt, Plasmacluster-ul este un generator de ioni care, odată pornit în frigider, elimină în scurt timp toate mirosurile și bacteriile. Mâncarea rămâne astfel proaspătă mai mult timp. Din ce am aflat, Plasmacluster este un brand extrem de popular în Japonia, cu o reputație impresionantă în ceea ce privește tehnologia de purificare activă a aerului din incinte. Japonezii au ajuns să folosească această tehnologie chiar și la mini purificatoare de aer pe care le țin pe birou atunci când lucrează la calculator. Se pare că are efect și în anihilarea câmpurilor electro-magnetice generate de funcționarea în exces a echipamentelor electronice cum sunt calculatoarele, imprimantele sau televizoarele.

frigider 2

Dar destul, despre Plasmacluster. Să vă mai spunem câteva vorbe și despre alte elemente care ne-au plăcut la frigiderele SHARP. Acestea arată pur și simplu bestial, unele având chiar finisaje de sticlă. Sigur că multe frigidere arată bine, dar cele de la SHARP au un design cu care clar vă veți da pe spate musafirii. De asemenea, spațiul interior este mult mai mare decât la alte frigidere, pentru ca cei de la SHARP dețin o tehnologie de fabricație care permite fabricarea unor pereți mai subțiri. Ce ni s-a părut cu adevărat interesant este că dacă compari un frigider Sharp cu altul concurent, al carui volum exterior este identic, descoperi că frigiderul SHARP are aproape 100 l de volum interior net în plus.

img-p-refrigerators-sjpt690rs

 

Compartimentarea ni s-a părut extrem de funcțională mai ales la modelele SHARP. Și ce ne-a mai plăcut la SHARP este că proiectanții au gândit un spațiu separat pentru alimente proaspete.

compartiment sharp1

La ce știu să facă și la cum arată aceste frigidere SHARP, își merită toți banii, mai ales ca acum au și reduceri consistente. Și aici poți vedea toate modelele. În plus, noi suntem de părere că siguranța alimentară și sănătatea familiilor noastre nu are preț, acesta fiind și motivul pentru care am recomandat pe CasoTeca frigiderele SHARP.

Vezi aici de unde poți achiziționa purificatoarele SHARP la cel mai bun preț: https://casoteca.ro/magazin/

un comentariu

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here