De unde cumperi accesorii vintage pentru casă

0

Îţi povesteam în urmă cu ceva timp cum poți aduce accente vintage în bucătărie. Şi pentru că acest trend continuă să fie în vogă, ne-am gândit să-ţi spunem şi de unde cumperi accesorii vintage pentru casă.

Fie că vorbim de ceasuri, ghivece pentru flori şi chiar mobilier, poţi alege să adaugi accente vintage oriunde în casă. Nu trebuie să încarci camera cu obiecte vintage, ci doar să le foloseşti moderat. Iar dacă nu ai găsit nimic de folosit în podul bunicilor, atunci poţi cumpăra produse noi, dar care au un aer vintage. Depinde de tine să alegi ce ţi se potriveşte. În plus, poți alege acest tip de produse chiar și pentru un cadou. Iată mai jos o selecţie cu magazine de unde cumperi accesorii vintage pentru casă.

Am găsit ghivece din ceramică cu aspect vintage la magazinul online Vintage Time. Preţurile variază între 29 şi 75 de lei, dar vei găsi şi ghivece metalice cu un design atrăgător. Nouă ne-au plăcut ghivele de mai jos. Ne-a plăcut și ceasurile vintage de birou.

ghiveci vintage2
Ghiveci vintage din ceramică: 36 de lei
De unde cumperi accesorii vintage pentru casă
Ghiveci vintage din metal: 42 de lei
ceas
Ceas vintage de birou: 99 de lei

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Și la magazinul online Retro Boutique poți găsi obiecte de decor cu aspect vintage, de la ceasuriși cutii, la mobilier. Perdele, corpuri de iluminat și alte multe accesori sunt disponibile spre vânzare. Ca exemplu, nouă ne-au atras atenția piesele de mai jos.

bancheta
Banchetă sofa: 1.295 de lei
masa cafea
Masa de cafea: 563 lei
vaze
Set vase vintage: 38 de lei
felinar
Felinar colivie: 61 de lei

Iar dacă îţi plac mult plăcile metalice cu reclame din perioada anilor ’50-’60, atunci găseşti o varietate de astfel de produse la magazinul Art Garage. Fie că sunt plăci cu reclame, vedete sau plăcuţe de înmatriculare din Statele Unite ale Americii, preţurile variază în funcţie de mărimea acestora. Vei mai găsi în magazin şi căni, ceasuri de perete şi oglinzi. Iată ce ne-a atras nouă atenţia.

De unde cumperi accesorii vintage pentru casă
50 State – Colectie Numere Americane: 2.500 de lei
De unde cumperi accesorii vintage pentru casă
Calendar metalic: 45 de lei

 

De unde cumperi accesorii vintage pentru casă
Placa metalica 30 x 40 cm: 72 de lei
De unde cumperi accesorii vintage pentru casă
Placa metalica – Marilyn Monroe – 30×40 cm : 72 de lei

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here