La Piatraonline.ro va avea loc Weber Café, evenimentul lunii pentru constructori

0

Magazinul online Piatraonline.ro, cel mai mare furnizor de piatră naturală din România, va organiza vineri, 14 iunie, Weber Café, un amplu eveniment dedicat meseriașilor, arhitecților și firmelor de construcții.

Evenimentul, intitulat Weber Café, va fi desfășurat în parteneriat cu Weber România, și va propune participanților o serie de prezentări, dezbateri și workshop-uri legate de cele mai noi tehnici și soluții de aplicare din domeniul construcțiilor.

În cadrul Weber Café, organizatorii vor prezenta cele mai noi  soluții pentru aplicarea adezivilor utilizați în placările pietrei naturale și placările ceramice, a gleturilor, a tencuielilor decorative, a adezivilor folosiți pentru sistemele de inovație termică. Dezbaterile și discuțiile din cadrul evenimentului vor avea un caracter interactiv și vor fi moderate de trei dintre specialiștii de la Piatraonline.ro.

De asemenea, participanții la Weber Café vor putea testa produsele oferite de cele două firme co-organizatoare.

Organizatorii evenimentelor au pregătite o serie de surprize pentru cei care vor participa la Weber Café, precum organizarea unui concurs cu premii, acordarea unor discounturi pentru produsele prezentate, dar și altele.

RP2I6568_P2I1624

Unde are loc Weber Cafe

RP2I5522Weber Café se va derula, vineri, 14 iunie, în cel mai mare showroom al Piatraonline.ro din Aleea Teișani, numărul 137A, sector 1, București. Persoanele din sectorul construcțiilor se vor putea înscrie online la eveniment, completând formularul disponibil la aici.

Piatraonline.ro este cel mai mare furnizor de piatră naturală din România, brandul aparținând companiei Rock Star Construct Romania, firmă care derulează relații comerciale cu piețele din toate regiunile lumii, din America de Sud până in Asia. Produsele furnizate de Piatraonline.ro au contribuit  finalizarea cu success a proiectelor din 21 de țări, numărul proiectelor din România depășind 40.000.  Soluțiile pe care le oferă magazinul online cuprind un spectru mare de amenajări, de la placări fațade, pardoseli, pereți interior, toate din piatră naturală (travertin, marmură, granit, ardezie, etc).

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here