DEBENHAMS deschide un nou magazin în București -moda, beauty si deco pentru familie

0

Retailerul britanic internațional Debenhams deschide în București un department store de 2800 mp, în centrul comercial Bucuresti Mall. Magazinul, care se deschide la finalul lunii martie, se întinde pe 3 etaje și include colecții de modă, de beauty și gama casă pentru întreaga familie. Investiția totală pentru deschiderea sa depășește 1 milion de euro.

Noul department store va oferi colecții de modă și beauty pentru femei, bărbați și copii, precum și produse pentru casă și lenjerie. Spațiul va include, de asemenea, o zonă dedicată galeriei “Designers at Debenhams”, în care se regăsesc colecții exclusive semnate de creatori de modă faimoși, aceasta fiind cea mai de succes asociere a unui retailer cu designeri celebri. Noul magazin Debenhams din Bucuresti Mall propune colecții “Designers at Debenhams” semnate de Ben de Lisi, Jasper Conran, Jeff Banks, John Rocha, Julien Macdonald, Henry Holland, Matthew Williamson și Patrick Grant.

J by Jasper Conran, disponibil la Debenhams

Debenhams

În premieră pentru un department store în România, Debenhams cuprinde o zonă întreagă dedicată frumuseții, ce se întinde pe o suprafață de 270 mp. Spațiile individualizate se disting printr-o amenajare personalizată și creează o experiență de shopping superioară. Secțiunea reunește branduri celebre de beauty precum Dior, Lancome, Givenchy, Bvlgari, Dolce&Gabbana, Estee Lauder, Calvin Klein, Paco Rabanne și L’Oreal.

În oferta de fashion, clienții vor putea alege dintr-o varietate de peste 55.000 produse, în timp ce în zona dedicată beauty vor fi prezentate peste 100 de branduri internaționale de cosmetice, make up și parfumerie.

O dată cu deschiderea magazinului Debenhams, pe 26 martie, vor fi create 70 de locuri de muncă. În primul an de funcționare, magazinul va fi vizitat de un număr estimat la peste 1.000.000 de persoane.

Noul magazin Debenhams va fi operat în franciză de grupul bulgar MRPI, un jucător cunoscut pentru dezvoltarea de proiecte comerciale importante și proprietăți imobiliare.

Cu o experiență de 22 ani în echipa Debenhams din Marea Britanie, Chris Harper, Director de Vânzări la MRPI, declară:

Așteptăm cu interes deschiderea magazinului Debenhams din București. Este un spațiu perfect pentru un department store ce propune o ofertă vastă, un mix unic de colecții de designer și branduri pentru publicul urban”.

Debenhams este unul dintre principalele lanțuri de department store-uri britanice, cu o istorie ce începe în 1785. Debenhams este department store-ul prezent în cele mai multe țări, cu 67 de magazine deschise în franciză în 28 țări, din Iran până în Islanda și din Malta până în Malaezia.

 

Despre Debenhams

Debenhams este un brand internațional de top, care promovează cu mândrie valorile britanice prin intermediul celor 248 magazine deschise în 28 țări.

Debenhams propune clienților săi din întreaga lume un mix unic și exclusiv de branduri internaționale și branduri proprii.

Debenhams susține designul britanic de peste 20 de ani, prin colecțiile creatorilor din galeria Designers at Debenhams. Galeria Designerilor include, în România, nume faimoase precum Jeff Banks, Jasper Conran, Patrick Grant, Henry Holland, Ben de Lisi, Julien Macdonald, John Rocha și Matthew Williamson.

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here