Dellos lansează o nouă linie de produse cool și delicioase

0

Cunoscut pentru sucurile cu aloe vera, disponibile și în varianta fără zahăr, Dellos lansează vara acesta o nouă ediție – sucuri Dellos cu jeleu de nucă de cocos, obținut din apa de cocos.

Noile sucuri conțin suc și bucățele din fructe precum banană, căpșuni sau mango și nata de coco, jeleu obținut din fermentarea apei de cocos.

Apa de cocos are numeroase beneficii asupra sănătății, datorită antioxidanților, fibrelor și mineralelor din compoziție – cupru, zinc, fier, acid folic, fosfor și potasiu. Apa de cocos ajută la mineralizarea oaselor, unghiilor și a dinților și la eliminarea toxinelor din organism. De asemenea, stimulează concentrarea mentală și, prin nivelul ridicat de hidratare pe care îl oferă, poate preveni durerile de cap.

Nuca de cocos este un fruct care conferă un efect de răcorire al corpului și susține energia și imunitatea organismului, condiții esențiale pentru funcționarea organismului în condiții de caniculă, vara. Trigliceridele din cocos ridică nivelul energetic și îl mențin timp de mai multe ore, fără a provoca ulterior hipoglicemie. Nuca de cocos ajută și la combaterea oboselii cronice, o condiție specifică erei vitezei, de care tot mai mulți oameni se împiedică. Scăderea sistemului imunitar are loc și în anotimpul cald, când eliminăm prin transpirație vitamine și minerale în exces, iar aceasta poate fi favorizată de un nivel ridicat de stres. Nuca de cocos susține întărirea sistemului imunitar, creând o barieră împotriva bacteriilor, virusurilor și microbilor, prin proprietățile sale antifungice, antivirale, antiparazitale și antibacteriale.

Te simți trist sau lipsit de energie? Ia un #dellos cu banane și nata de coco

Fiecare persoană a simțit la un moment dat că se scurge energia din corp sau că, pur și simplu, parcă nu ar face nimic – o stare de letargie, combinată cu o stare de spirit proastă. Este important să nu rămâi în starea aceasta, ci să încerci să faci ceva care să îți pună sângele în mișcare – o plimbare, participarea la clasa de sport preferată de la sala de fitness, curățenie, ieșit la alergat cu prietenii, etc. Iar totul începe cu un #dellos cu banane și nata de coco!

Consumul de banane ajută la ameliorarea simptomelor de letargie, tristețe și chiar depresie, inducând o stare de bine. Oamenii de știință spun că efectul benefic se datorează conținutului de triptofan, un tip de proteină pe care organismul uman o transformă în serotonină, bine-cunoscutul hormon asociat cu fericirea.

Bananele ajută și la îmbunătățirea randamentului – cerebral, pentru sesiunile stresante de examene sau deadline-uri la job, și fizic, pentru un plus de energie, atunci când depunem un efort fizic mai mare.

Căpșunile, o gustare dulce cu o multitudine de proprietăți nutritive

Cui nu-i plac căpșunile? Preferința oamenilor pentru acest fruct se remarcă ușor, prin prezența căpșunilor pe rafturile magazinului 365 de zile pe an, indiferent de sezon. Însă gustul nu e singurul atu al căpșunilor – pe lângă multivitaminele pe care le conțin, căpșunile sunt cunoscute ca fiind un stimulent de bază al sistemului imunitar, fiind o sursă excelentă de vitamina C, care este și un antioxidant eficient.

Conținutul ridicat de vitamine al căpșunilor protejează împotriva radiațiilor solare, iar antocianinii din compoziție stimulează memoria pe termen scurt. Acestea sunt vești bune pentru uitucii care pot savura noul #dellos cu căpșuni, să își amintească unde au pus cheile!

Evită epuizarea cu noul #dellos cu mango și nata de coco

Așa cum mărul e asociat cu sănătatea de fier, în țările continentale și temperat – continentale, la fel e și mango, în țările tropicale. Mango este un super – fruct cu un conținut ridicat de vitamine – E, C, B6, K, minerale – potasiu, fier, magneziu, zinc, fosfor, seleniu, aminoacizi și antioxidanți.

În sezonul cald, epuizarea cauzată de temperaturile ridicate poate interveni oricând. Corpul se deshidratează și se supraîncălzește. Un #dellos rece cu mango și nata de coco te salvează imediat de la epuizare. Mango este eficient și în prevenirea oboselii nervoase și a insomniei. Enzimele din compoziția fructului acționează asupra sistemului nervos, prevenind insomnia și starea de oboseală.

Oboseala, stresul, epuizarea cauzată de căldură nu intervin doar vara, însă temperaturile ridicate intensifică starea de spirit înrăutățită. Vara e cel mai bun sezon să încerci noile sucuri #dellos, care promit să-ți dea o doză de energie răcoritoare.

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here