Flori pentru living – buchete superbe, într-un living modern

0

În ultimii ani, românii sunt din ce în ce mai atrași de mobilierul modern, cu linii minimaliste, inspirat de apartamentele luminoase, cu priveliște peste o metropolă aglomerată, pe care le admirăm în filmele americane. În „film” intră şi câteva buchete de flori.

Un living amenajat în acest stil are cu siguranță un aer modern, sofisticat și foarte elegant. Din cauza unghiurilor drepte, contrastelor cromatice și culorilor adesea intense, mobilierul poate da casei tale un aer sobru și lipsit de căldură.

Flori egal emoţie

Casa trebuie să fie însă plină de emoție, de detalii decorative în acord cu personalitatea ta, care să facă din fiecare cameră locul în care te simți acasă.

Unul dintre cele mai simple și elegante moduri prin care să faci casa să devină acasă, este să o accesorizezi în permanență în living cu o vază plină cu flori vii, care să dea viață și energie camerei de zi.

Iată cum să combini florile cu mobilierul, pentru un efect spectaculos.

Livingul New York modern, de la Lem’s, alături de buchetul O zi perfectă de la Floria.ro, creează o combinație care emană buna dispoziție ce te întâmpină acasă.

Negrul intens al mobilierului din living devine mai prietenos datorită hortensiei albe care deschide atmosfera, astfel încât fiecare zi acasă să fie … perfectă.

Buchetul Îmbrățișare, tot de la Floria.ro, cu trandafiri albi și lisianthus mov, este de asemenea o prezență discretă dar puternică, plină de personalitate, care pune în valoare liniile perfect perpendiculare ale mobilierului.

Iar livingul Domino în tonuri neutre de maro și bej este scos in evidență de un buchet multicolor, cu accente vii și contraste de galben, roșu și albastru. Buchetul “Zi colorată” îți va colora fiecare zi, va emana optimism și va face camera de zi mai plăcută și mai relaxantă.

Lemet Floria_1 Lemet Floria_2 Lemet Floria_3

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here