Ghiveci spart: uite câteva aranjamente DIY spectaculoase

1

Dacă ai spart un ghiveci accidental, nu îl arunca! Acesta poate fi refolosit în moduri la care nu te-ai fi gândit. Grădinile miniaturale din imaginile de mai jos fiecare a fost aranjată într-un ghiveci spart sau ghivecele au fost tăiate asimetric. Așadar, dacă îți dorești ornamente speciale în casă, dar nu ești dispus să apelezi la sfaturile unui designer de interior, poți crea singur adevărate opere de artă, cu multă răbdare și un strop de imaginație, dar si cu un ghiveci spart.

Ornamente de poveste precum cele din imagini pot fi realizate simplu: stabilești mai întâi forma în care vei tăia vasul (dacă nu a fost deja spart accidental), adaugi pământul și folosesti bucățile rămase din ghiveci pentru a crea mici scări în formă de spirală, adaugi plantele și ornezi totul cu pietricele și chiar pitici de grădină. Vezi aici un exemplu.

Şi dacă spaţiul dedicat gradinii este destul de generos, atunci este loc suficient pentru un smochin. Oricare dintre ghivecele de mai sus poate face casă bună cu un smochin.

Citește și Floarea de şah, o floare cu aspect surprinzător

Smochinul (Ficus carica) este originar din Orientul Mijlociu şi vestul Asiei. A fost cunoscut şi apreciat din cele mai vechi timpuri.

Mai multe despre acest subiect gasiţi pe Agroteca.ro

Autor: Alina Boicu

Sursa foto: boredpanda.com

un comentariu

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here