Cum scapi de zilele mohorâte? Ia-ți o pelerină de ploaie colorată

5

Vremea de afară are cu siguranță nevoie de culoare, așa că, echipa CasoTeca vă prezintă 5 idei de pelerine de ploaie cu care să înveseliți orașul mohorât. Știm că diminețile întunecoase și friguroase nu sunt preferatele nimănui, dar hai să aducem noi înșine bunăstarea de care avem nevoie pentru a avea o zi reușită.

Tot ce vă trebuie pe o vreme ca aceasta este o pelerină de ploaie colorată, simpatică, care poate fi transportată ușor în cazul în care nu mai este nevoie de ea. Echipa CasoTeca a renunțat la obișnuita umbrelă, deoarece oricât de compactă ar fi tot ajunge să fie incomodă. Este greu de transportat, trebuie mereu să o închizi și deschizi, dacă bate vântul există riscul să se rupă…și tot ud fleașcă ajungi acasă.

Citește și Cabrio chiar pe Mini-ploaie sau Mini-soare

Pentru cei care comoditatea îi reprezintă în totalitate, considerăm că pelerina de ploaie este un element esențial în garderoba lor. Așadar hai să descoperim cele 7 idei de pelerine de ploaie pe care le-a găsit CasoTeca:

1. Cu siguranță vei fi  pată de culoare în mulțime cu pelerina de ploaie cu print de pepene roșu! Și poate fi transportată și foarte ușor!

pelerina ploaie pepene rosu

pelerine de ploaie casoteca

pelerina ploaie pepene rosu 2

 

2. Să tot plouă dacă ai la îndemână pelerina de ploaie cu print de curcubeu!

pelerina ploaie curcubeu 2

pelerina ploaie curcubeu

pelerina ploaie curcubeu 3

3. Dacă e vorba despre un festival, nu uitați să vă luați cu voi pelerina de ploaie cu flori de soare!

 

pelerina ploaie cu floarea soarelui

4. Pentru cei care preferă simplitatea, pelerina de ploaie transparentă este ideală.

 

pelerina ploaie simpla transparenta

 

 

5. Print-urile geometrice, abstracte vor rămâne mereu preferatele băieților, și nu numai. Așa că iată o capă de ploaie care să întoarcă privirile:

pelerina ploaie print uri geometrice

Citește și Cum recunoști fructele și legumele cu adevărat sănătoase

Sursa foto: etsy.com, asos.com, iuter.com

 

5 comentarii

  1. […] Vremea de afară are cu siguranță nevoie de culoare, așa că, echipa CasoTeca vă prezintă 5 idei de pelerine de ploaie cu care să înveseliți orașul mohorât. Știm că diminețile întunecoase și friguroase nu sunt preferatele nimănui, dar hai să aducem noi înșine bunăstarea de… Cititi mai multe aici: Cum scapi de zilele mohorâte? Ia-ți o pelerină de ploaie colorată […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here