Holul de la intrare, un element important în casa ta

0
hol

Holul de la intrare sau vestibulul este poate cea mai importantă încăpere dintr-o casă. Intrarea este cea care produce prima impresie vizitatorului, prima impresie care… contează cel mai mult. Holul ne dă o idee a ceea ce va urma, este încăperea care anunță stilul de amenajare a întregii locuințe deci, amenajarea lui trebuie făcută cu atenție. Din alt punct de vedere este locul unde ne lăsăm pantofii, hainele, gențile, cheile, eșarfele și pălăriile, și dacă nu avem grijă poate deveni un loc în care va domeni haosul.

Amenajarea unui hol este strâns legată de dimensiunile pe care acesta îl are, de posibilitatea de a primi lumină naturală şi de geometria lui (pătrată, dreptunghiulară, atipică). Stilul de amenajare abordat va da imaginea finală. Mobilierul simplu sau modern, din materiale lucioase sau din sticlă, va creea senzaţia de spaţiu aerisit și ordonat.

Prin urmare, este esențial ca acesta să aibă un design frumos dar să fie și util. Iată câteva idei pentru amenajarea holului, care sigur vor atrage privirile viitorilor tăi oaspeți!

Holuri cu stil:
Estetică, discretă, funcțională, garderoba Xtend de la Lem ̓s se caracterizează prin simplitate și confort. Aceasta este compusă din garderobă cu două uși, placă cuier (2 buc.), comodă cu uși pentru hol, oglindă perete cuier, minicomodă cu sertare pentru hol. Finisajul mobilierului este de tip nuc fano. Ca dimensiune are 193 cm, culoare wenge și un preț promoțional de 1166 lei. Rata lunară este calculată la un număr de 10 rate fără dobândă prin cardurile de cumpărături. Pentru mai multe detalii accesați site-ul.

Garderoba Xtend
Garderoba Xtend

Mobilierul Carla marca Casa Rusu este o combinație elegantă între pantofar, cuier, suport pentru pălării, oglindă, transformând holul tău într-o încăpere organizată și plăcută. Detalii tehnice mobilier hol: mobilierul este realizat din pal – grosime 16mm, având dimensiunile de 103 cm lățime, 36 cm grosime și 192 cm înălțime. Culoarea este St.-Bardolino+Alb respectiv carcasa de culoare stejar magia/ nuc dijon și frontul alb, având un preț redus de 492,30 lei. Livrarea se face la nivel de colet, împreună cu schița de montaj și feroneria necesară asamblării.

Cuier Carla
Cuier Carla

Sistemul de depozitare Algot de la Ikea poate fi folosit cu succes și ca mobilier pentru hol. Acesta se potriveşte oriunde în casă. Poţi combina părţile şi funcţiile specializate aproape în orice fel vrei tu, în acest mod vei avea un control perfect folosind cât mai puţin spaţiu posibil. Algot cuprinde șină perete, bară, suport pantofi și este de culoare alb. Dimensiunile sale sunt: 190x40x196 cm. Are un preț direct proporțional cu beneficiile oferite, acesta fiind de 720 lei.

Sistem de depozitare  Algot
Sistem de depozitare Algot

Kika vă oferă set hol Indra, o mobilă cuprinzatoare, dar nu masivă, cu maxim de funcționalitate pe un spațiu restrâns. Holul Indra cuprinde pantofar, trei oglinzi, cuier, suport pentru pălărie și geantă. Este de culoare maro atât corpul mobilei cât și frontul acesteia.

Set hol Indra
Set hol Indra

Viziunea asupra spaţiului de locuit diferă de la o persoană la alta, iar gusturile noastre cu privire la design sunt diversificate, însă aceste variante de hol sunt diferite ca opțiune de alegere și sper să vă ajute să găsiți o soluție.

 

Autor: Iulia Gubandru

Sursa foto: lemet, mobilacasarusu, ikea, kika, gilmeuble

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here