Hotpoint lansează noile game de electrocasnice și mașini de spălat vase

0

Hotpoint lansează Luce, noua linie de electrocasnice incorporabile dedicate bucătariei, care îmbină tehnologia de ultimă oră cu un design avangardist, precum și durabilitatea sticlei cu rezistența oțelului pentru a oferi un look elegant și funcționare eficientă.

1. Cuptoarele Luce combină sticla de înaltă calitate cu oțelul solid, iar sistemul Dual Flow face posibilă execuția oricărei rețete şi permite circularea căldurii în toate direcțiile, distribuind-o în mod egal în toate punctele cavității cuptorului. În plus, noul tip de email, Diamond Clean, un strat special de titaniu aplicat cuptorului și accesoriilor, îmbunătățește performanțele igienice prin prevenirea lipirii alimentelor de cavitatea cuptorului sau de accesorii. În cazul petelor persistente, Diamond Clean Cycle face ca emailul să poată fi curățat ușor cu ajutorul aburului sterilizant; în funcție de nevoi, există trei moduri de curățare – Eco, Normal sau Intensiv. Totodată, toate elementele de metal ale cuptorului au fost tratate special anti-pete și anti-amprente, pentru a păstra suprafețele curate.

Dotarea definitorie pentru gama de cuptoare incorporabile Luce este sistemul inovator de ventilare care diferă de cel tradițional prin separarea sistemelor de circulare a aerului de cele de racire. Această dotare permite controlarea eficientă a aerului cald și a aerului rece, facilitând gătirea eficientă și răcirea ușii cuptorului. Astfel, temperatura ușii este de 40° C în timpul funcționării și de 60° C în timpul curățării pirolitice. Măsura este prevăzută pentru a oferi siguranță copiilor.

Hotpoint_Cuptor_Luce

Sistemul de iluminare LED montat pe ușa cuptorului permite vizualizarea alimentelor din toate unghiurile, permițând ca mâncarea să poată fi verificată fără a deschide ușa. În plus, mânerul folosește sistemul invizibil push-push. Prin apăsare, mânerul se ridică la 45° și tot prin apăsare mânerul dispare. Cuptoarele Luce au consum de doar 0.63 kWh, fiind cu 20% mai eficiente ca modelele din clasa A.

2. Plitele pe gaz din gama Luce sunt disponibile în variantele de 75 cm si 65 cm, cu surplus de 4 cm între centre pentru mărirea suprafeței de gătit și acomodarea unor tigăi cu dimensiuni mai mari. Sunt confecționate din oțel inoxidabil, iar sistemul inovator de ajustare a flamei are cinci nivele de funcționare pentru a asigura o distribuție optimă a căldurii pentru fiecare metodă de gătire.

Un sistem LED indică nivelul de intensitate selectat, facilitând astfel controlul metodei de gătire. Grilajele și inelele plitelor sunt produse din email și fontă, fiind ușor de curățat. Tehnologia Direct Flame permite consum scăzut de energie și timp redus de gătire, iar sistemul Diamond Clean împiedică pătarea plitei şi, datorită nanotehnologiei, acționează în sprijinul durabilității.

Avantajul plitelor cu inducție Hotpoint constă în tehnologia de ultimă oră a câmpului magnetic care devine activ în contact cu baza metalică a unei tigăi și generează un aport echilibrat de căldură în interiorul recipientului. Noua tehnologie Total FlexiZone asigură un plus de flexibilitate plitei cu inducție. Alături de cele două ochiuri ale acesteia, Hotpoint a conceput și o arie ovală, poziționată în centru, unde pot fi poziționate recipiente de marimi diferite.

Hotpoint_plita_Direct Flame

Plita cu inducție este echipată şi cu funcția Booster, care va crește temperatura în zona dorită fără a afecta celelalte segmente ale plitei, dar si cu LED-urile de căldură reziduală, care se vor aprinde când zona din jurul plitei va putea fi accesată în siguranță. Aceste semnale indică nivelul de căldură rămas în fiecare dintre ochiuri după terminarea gătitului.

3. Hotpoint a creat și o colecție de hote care purifică aerul o dată la 6 minute, acesta fiind intervalul optim indicat de testele de laborator. Conceptul Odor Removal Tech garantează captarea a 96% din mirosul produs de procesul culinar, în comparație cu procesul de 45% garantat de hotele standard. Totodată, acestea au fost echipate cu un sistem care dezvoltă 52 de decibeli în comparație cu standardul de 64 dB. Hota este de 16 ori mai silențioasă comparativ cu modelele standard.

Nivelurile de miros și vapori sunt monitorizate de senzorul automat pe durata procesului culinar, permițând astfel activarea automată a hotei și optimizarea consumului energetic. Toate modelele de hote Hotpoint sunt dotate cu funcția Booster care oferă o putere de captare mărită pentru situații speciale. Funcția este temporizată și hota se închide automat după 5 minute dacă nu este dezactivată manual.

Hotpoint_Hota_Plita

Motorul fără perii este o noutate Hotpoint care permite filtrarea completă a fumului și aburului în bucătării cu dimensiuni variate. Motorul oferă consum redus cu 63% față de standard prin folosirea unui sistem magnetic. Sistemul de iluminare integrat în gama de hote Hotpoint garantează vizibilitatea plitei, iar iluminarea poate fi halogen sau LED (varianta LED reduce cu 90% consumul de energie și oferă o durabilitate de până la 10 ori mai mare).

4. Noua gamă de mașini de spălat vase oferă performanță prin tehnologiile Zone Wash și Active Oxygen. Eficiența energetică a mașinilor și eficacitatea operațiilor sunt demonstrate prin încadrarea în clasa energetică A+++ și consumul de apă de 11,10,9 și 7 litri per ciclu de spălare (în funcție de model).

Cu ajutorul tehnologiei Zone Wash este posibilă alegerea compartimentului de spălare, iar cu ajutorul funcției Active Oxygen mirosurile neplăcute de mâncare imprimate în veselă sunt eliminate printr-un proces natural: moleculele de oxigen reacționează cu particulele de aer, neutralizând mirosurile neplăcute.

Capacitatea mașinii de spălat nu este măsurată în cm, ci în flexibilitate. Configurația versatilă poate cuprinde până la 15 spații de stocare: farfuriile, tigăile și tacâmurile pot fi plasate în diferite moduri pentru a folosi spațiul cât mai eficient. Componentele mobile pot fi şi ele configurate, iar suportul de tigăi permite amplasamentul vertical al recipientelor.

Hotpoint_Masina-de-spalat-vase

Maşinile de spălat vase Hotpoint sunt dotate şi cu sistemul Start2End Light şi ciclul self-clean. Sistemul Start2End Light este poziționat deasupra ușii și asigură semnalizarea vizuală și sonoră a pornirii sau opririi ciclului de spălat. Ciclul self-clean combinat cu detergent de vase este executat în 50 de minute și asigură obținerea unui rezultat eficient. Această funcție împiedică dezvoltarea microorganismelor în interiorul mașinii, iar funcția de sterilizare de 80 de minute poate igieniza tacâmuri și chiar biberoane.

 

 

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here