Idee inedită: cum faci un pat în grădină

0

Dacă ai o curte betonată şi eşti în căutarea unei idei pentru a aduce mai multă verdeaţă, iată o idee inedită: cum faci un pat în grădină.

Ideea pe care ţi-o prezentăm mai jos vine de la designerul australian Jason Hodges şi o poţi aplica şi tu. Vei avea astfel un loc în care să te relaxezi, să citeşti o carte, iar cei mici vor fi cu siguranţă încântaţi să se suie în acest pat … încălţaţi! Iar dacă vrei să dai o petrecere în aer liber, atunci patul va fi piesa centrală şi va atrage toate privirile!

Primul lucru de care trebuie să te apuci la construcţia unui pat în grădină este rama, care poate fi făcută din paleţi de lemn şi panouri din lemn. Apoi se foloseşte o folie pentru protecţie peste lemn, chiar înainte de a pune pământul şi fertilizatorul. Pământul trebuie apăsat cu picioarele, iar după ce ai aplicat fertilizator se aşază rolele de gazon, obţinându-se asftel o saltea naturală, foarte confortabilă. Ia o foarfece mare şi taie rolele de gazon astfel încât să se potrivească ramei. La final, poţi să tai din gazon pentru a aduce firele la acelaşi nivel.

Odată ce ai terminat cu realizarea patului, mai ai nevoie de câteva accesorii colorate şi confortabile, precum perne şi o pătură uşoară, pentru a face acest pat confortabil pe timp de vară, când vrei să te relaxezi sau să citeşti o carte.

Versiunea de pat a lui Hodges include, la capăt, şi un loc în care se pot planta diverşi arbuşti sau flori. Totuși, imaginaţia nu trebuie să se oprească aici. Poţi adăuga rafturi, spaţii de depozitare sau chiar un mini-bar.

Idee inedită: cum faci un pat în grădină Idee inedită: cum faci un pat în grădină Idee inedită: cum faci un pat în grădină Idee inedită: cum faci un pat în grădină Idee inedită: cum faci un pat în grădină pat6 Idee inedită: cum faci un pat în grădină

 

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here