Idei de gesturi romantice pe care bărbații le adoră

1

Femeile și bărbații înțeleg diferit romantismul, de aceea un gest care pentru o femeie este foarte romantic, pentru bărbați poate fi prea mult. Cu toate acestea, există câteva gesturi romantice pe care bărbații le adoră. 

Bărbații sunt, în general, firi pragmatice. Pentru ei, dovezile de afecțiune arată complet diferit față de cum arată pentru femei.

Dacă o femeie poate fi cucerită cu flori, gesturi tandre și vorbe atent alese, atunci când vine vorba despre bărbați, lucrurile sunt mai simple și mai pragmatice.

Iată cum îl poți surprinde plăcut fără să te străduiești prea tare și fără să se simtă copleșit de situație.

Idei de gesturi romantice pe care bărbații le adoră

Dacă partenerul tău nu este o fire romantică în sensul propriu al cuvântului, tot îl poți surprinde, dar cu altfel de gesturi. Iată câteva idei dacă vrei să-l surprinzi de ziua lui, de Ziua Îndrăgostiților sau fără vreo ocazie anume!

Pregătește-i cina

Cu siguranță are o mâncare preferată pe care nu a mai mâncat-o de multă vreme. Într-o zi când ajungi acasă înaintea lui, pregătește-i cina preferată și cu siguranță îl vei surprinde plăcut. Dacă adaugi și o sticlă de vin, poți spune că seara este una reușită.

Cumpără-i bilet la meci

Nu este greu de aflat când joacă echipa lui favorită, fie că este vorba despre un meci de fotbal, handbal, baschet sau alt sport. Surprinde-l cumpărându-i bilet și cu siguranță va aprecia gestul.

Organizează-i o petrecere-surpriză

De ziua lui, poți complota cu prietenii pentru a-i organiza o petrecere-surpriză. Fă rezervare la un local, cheamă-i pe toți acolo, dar lui spune-i că mergeți să luați cina doar voi doi. Se va bucura când îi va vedea acolo pe toți oamenii dragi lui.

Citește și: Idei de cadouri pentru 8 Martie

Invită-l în oraș

Nu ai nevoie de o ocazie specială pentru a ieși cu iubitul tău să beți sau să mâncați ceva în oraș. Nu doar bărbații ar trebui să le invite pe partenerele lor în oraș, ci și invers. Alege un loc în care nu ați mai fost și cu siguranță îl vei surprinde.

Lasă-i mesaje prin casă

Dacă pleci la serviciu înaintea lui, îi poți pregăti micul dejun sau cafeaua, alături de care să îi lași un bilet. Cu siguranță îl vor face să zâmbească atât gestul în sine, cât și mesajul și ziua lui va fi mai bună.

Întreabă-l cum a decurs ziua lui

Pe cât de simplă și banală poate părea întrebarea, pe atât de bine îi va face să vadă că îți pasă și că îl asculți. Rezervă-ți în fiecare zi câteva minute pentru a discuta despre ce s-a întâmplat pe parcursul zilei, pentru fiecare dintre voi, și relația va avea de câștigat.

Sursa: ego.ro

un comentariu

  1. […] Femeile și bărbații înțeleg diferit romantismul, de aceea un gest care pentru o femeie este foarte romantic, pentru bărbați poate fi prea mult. Cu toate acestea, există câteva gesturi romantice pe care bărbații le adoră.  Bărbații sunt, în general, firi pragmatice. Pentru ei, dovezile de… Cititi mai multe aici: Idei de gesturi romantice pe care bărbații le adoră […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here