Idei de Ziua Îndrăgostiților: 3 buchete de flori de Valentine’s Day

0

Deși mulți dintre noi au ajuns să considere Valentine’s Day un clișeu, trebuie să recunoaștem că este totuși o zi specială, în care merită să surprindem persoana iubită.

La o simplă căutare de idei de Ziua Îndrăgostiților, inspirația apare sub multe forme: mers la spa, cină romantică, o plimbare cu barca, o ieșire la o cabană la munte, sunt doar câteva idei de Ziua Îndrăgostiților ce s-au arătat a fi foarte eficiente de-a lungul timpului.

Mai ales că anul acesta Ziua Îndrăgostiților (14 februarie :)) cade în weekend, posibilitățile sunt nelimitate.

Dar indiferent care este planul ulterior, niciun cadou de Valentine’s Day nu este complet fără un buchet de flori. Florile de Ziua Îndrăgostiților sunt un simbol al dragostei, deci nu trebuie sa lipsească.

Am ales 3 buchete de flori de Valentine’s Day de la Floria, cu care nu poți da greș.

Cucerește-o!

Este mai mult decât un buchet de flori, este o poveste cu flori dăruite într-un mod inedit, memorabil!

Curierul aduce mai întâi un trandafir roșu. Dupa 11 minute, vine cu un buchet de 11 trandafiri, iar după 101 minute, când nu se mai așteaptă să primească alte flori, va primi un buchet spectaculos de 101 trandafiri.

flori-cucereste-o-32982

Dragoste în duet

Dragostea este despre voi și felul în care vă completați unul pe altul. Buchetul cu trandafiri albi și roșii vorbește despre echilibrul în relație și cât de mult contați unul pentru celălalt.

flori-dragoste-in-duet-33343

45 trandafiri albi

Dacă vrei să dăruiești un buchet altfel, dar care să exprime sentimentele tale de Valentine’s Day, alege un buchet de 45 trandafiri albi. Buchetele cu trandafiri albi sunt deosebit de apreciate pentru delicatețea lor și, desigur, pentru că ies din tipar.

flori-buchet-de-45-trandafiri-albi-33331

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here