Idei pentru a decora ferestre

1
ferestre cu flori

Flori la ferestre, jaluzele colorate, stickere cu baloane și animăluțe, vitralii moderne și chiar panouri personalizate japoneze, acestea sunt doar câteva dintre modalitățile de a decora ferestrele. Au rol estetic și aduc cu ele senzația de distracție, mai ales dacă este vorba de camera copilului. Sunt ușor de realizat și la îndemână, iar în plus, dau frâu liber imaginației. Dacă nu vă plac aceste variante, puteți opta pentru draperii, care pot fi de velură, bumbac sau mătase, simple sau cu diverse motive și vă îmbracă camera după bunul plac.

Flori la ferestre

Pentru ca ferestrele să dea alura unei grădini, se pot folosi ghivece de flori sau alte plante. Acestea pot fi văzute ușor atât din interior, cât și din exterior. Dau prestanță ferestrei, aducând o notă de veselie și frumusețe unică.

 Jaluzele colorate

jaluzeleFie că aveți ferestre clasice sau acoperite, le puteți îmbrăca cu jaluzele. Dacă aveți mai multe ferestre, nu ezitați să amestecați culorile pentru a crea un decor deosebit.

Stickere pentru camera copilului

stickerePentru camera copilului, este de preferat un decor ludic. Tocmai de aceea este de preferat să se folosească stickere colorate și distractive. Se pot lipi baloane, animale și chiar avioane pe ferestre, care înveselesc camera și deschid apetitul copiilor pentru joacă,

Vitralii moderne

interior

Pentru decorarea ferestrelor se pot folosi filme transparente de culoare. Se pot crea astfel vitralii moderne, multiplicand pătratele colorate sau chiar poate fi acoperită fereastra în întregime.

Citește și Sticla sablată, o metodă pentru personalizarea locuinței. Care sunt prețurile, unde poți afla și cât costa vitraliile.

Panouri japoneze personalizate

panouri jap

Panourile japoneze fac posibilă dispariția ferestrei în decor. Există panouri personalizate cu o fotografie la alegere care crează un peisaj cu totul nou.

SURSA – Deco

 

un comentariu

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here