Zece ceasuri de perete care nu fac compromis la stil

0

Cu popularitatea smartphone-urilor, ceasurile de perete se deplasează încet din zona utilitară spre lumea designului și a decorațiunilor. Această tendință nu a dus nici pe departe la reducerea numărului de opțiuni disponibile, ci a determinat apariția unei varietăți tot mai largi de stiluri. Poți găsi cu ușurință un ceas unic care să îmbogățească un interior în stil modern, rustic, minimalist, futurist, artistic și așa mai departe. În cele ce urmează, Casoteca vă prezintă o listă cu zece ceasuri de perete care nu fac compromis la stil și culoare. Fiecare model este disponibil în dimeniuni mari și ușor de observat pentru o funcționalitate maximă și atracție estetică. Ceasurile mari sunt opere de artă funcționale pentru perete!

ceas 1

Mondaine Wall Clock: În calitate de ceas oficial al Căilor Ferate Elvețiene, acest design îndrăgit și iconic a câștigat premii de la Muzeul de Artă Modernă (MoMA) din New York și de la Muzeul de Design din Londra. Apple a plătit 21 milioane de dolari doar pentru permisiunea de a utiliza designul pentru iOS. Acest model are o dimensiune de 40 cm.

ceas 2

Blomus Clock: Finisajul său din oțel inoxidabil oferă suficient contrast pentru a se potrivi într-o cameră cu o tematică coloristică mai întunecată, dar se potrivește în aproape orice spațiu. Acest model are un diametru de 40 cm, iar tema alb-negru îl face mai ușor de citit de la distanțe mari.

ceas 3

Tuma Silent Wall Clock: Minunat! Spectrul de nuanțe gri vine cu suficiente decorațiuni pentru a nu permite acestui ceas să se piardă în fundal. Această piesă ar aduce un plus minunat oricărui interior minimalist. Este puțin mai mic decât ceasurile anterioare, la 35,56 cm. Pe lângă tonul argintiu, acest ceas este disponibil și în alb-negru.

ceas 4

Wooden Pocket Watch Wall Clock: Căutați un ceas perfect pentru un interior clasic, rustic sau excentric? Acest ceas de 38,1 cm arată exact ca un ceas de buzunar supradimensionat pentru o răsucire creativă pe un stil tradițional. Corpul său de lemn îi conferă un aspect natural care se potrivește bine cu orice paletă de culori.

ceas 5

Cape Craftsmen Oval Clock: Cu o înălțime de 50,8 cm și o lățime de 31,75 cm, acest ceas de perete oval va deveni cu siguranță un punct de atracție în orice interior. S-ar potrivi de minune lângă alte antichități sau mobilier de epocă, dar ar putea fi și contrastrul artistic necesar unui spațiu modern.

ceas 6

Oversized Vintage Clock: Dacă vă aflați în căutarea unei piese cu personalitate, acest ceas de perete de 71,12 cm ar putea fi perfect. Este o sculptură funcțională și dinamică pentru perete. Imaginați-vă acest obiect în interiorul unei mansarde în stil depozit sau într-un interior elegant și eclectic.

ceas 7

Port Wine Wall Clock: Acordă-i pasiunii tale pentru vinuri acest minunat ceas în stil retro cu numele unuia dintre cele mai cunoscute vinuri franțuzești, Bordeaux Cotes de Francs. Acest ceas este un model de 45,72 cm, gata să îmbogățească estetica tradițională a unei sufragerii.

ceas 8

Rustic Oversized Clock: Cu siguranță, acesta nu este un ceas obișnuit. Cuprul ieșit de sub loviturile ciocanului se bucură de patina clasică a unui lac gri, cu numere romane negre care ies în evidență pe un fundal deschis. Acest ceas ar arăta fantastic într-un spațiu clasic – poate într-o bucătorie în stil francez sau italian – și ar putea completa la fel de bine și o temă industrială. Dimensiunea ceasului este de 153,03 cm.

ceas 9

Hawthorne Tower Clock: Util pentru spațiile în care decoratorii țin la culoarea peretelui, acest tip de ceas este suficient de flexibil pentru a călători dintr-un domiciliu într-altul alături de o familie. Are un puternic stil Art Deco pentru o temă de anii `30 şi poate da o ţuşă groasă unui spaţiu minimalist. Acest ceas are un diametru de 96,52 cm.

ceas 10

Stockton Gallery Wall Clock: Acest ceas de perete realizat de Howard Miller are un diametru substanţial de 124,46 cm, iar corpul său nichelat dă o notă de rafinament oricărui interior. Manoşele şi cifrele sunt finisate în negru pentru o mai bună vizibilitate.

SURSA: Home Designing

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here