Interviu CASOTECA nr.10 cu Andra Georgescu, arhitectul de top cu lucrări extraordinare

2

Andra Georgescu este un om fericit. Are o profesie, arhitectura, pe care o iubește și în care pune multă pasiune, iar pe plan personal este împlinită: îi are aproape pe cei dragi și știe să prețuiască timpul petrecut cu ei.

Construcția sa interioară, ca om care știe ce lucruri au valoare în viață și ca profesionist, a avut o fundație solidă. De mică i s-au oferit modele, i-a fost insuflată dragostea pentru frumos și a fost învățată să facă bine celor din jur.

O mare realizare a Andrei Georgescu este că a avut șansa să lucreze la restaurarea unor conace, așa cum erau cele pe care le admira copil fiind. „Satisfacția a fost să-mi văd visul cu ochii prin ecranul propriului calculator, în timp ce reamenajam un astfel de conac”, e recunoscătoare arhitecta. De altfel, ea spune că este norocoasă deoarece a reușit să facă din pasiune o profesie.

„Fiind un spirit liber, îmi place libertatea”, explică ea de ce arhitectura i se potrivește de minune. Iar toată această filosofie nu se simte doar pe plan profesional, ci și în modul în care ea percepe viața. „Dincolo de birou sunt mamă, prietenă, fiică, nepoată, pasionată de gătit, sport, grădinărit, pictură și… de oameni”, încheie Andra Georgescu.

Află mai multe detalii despre viața profesională, dar și povestea Andrei Georgescu, un arhitect de top cu lucrări extraordinare, totul într-un interviu pentru Revista CASOTECA!

2 comentarii

  1. […] Andra Georgescu este un om fericit. Are o profesie, arhitectura, pe care o iubește și în care pune multă pasiune, iar pe plan personal este împlinită: îi are aproape pe cei dragi și știe să prețuiască timpul petrecut cu ei. Construcția sa interioară, ca om… Cititi mai multe aici: Interviu CASOTECA nr.10 cu Andra Georgescu, arhitectul de top cu lucrări extraordinare […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here