Jucăriile nu mor niciodată! Casă decorată cu jucării pe post de suport de flori

0

Primăvara și vara, pentru cei care sunt mari fani ai florilor, este o acțiune destul de laborioasă să așeze ghivecele în locuri potrivite.

Sigur, dacă ai zeci de ghivece cu flori, nu numai locul în care stă fiecare floare e important, ci și modul în care florile își aduc aportul la înfrumusețarea locului respectiv, a curții sau a încăperii.

Cel mai important este ca orice floare să stea acolo unde se simte cel mai bine. Un leandru, de exemplu, trebuie să stea la soare, o frigă la umbră și asa mai departe.

După ce aceste lucruri sunt rezolvate, vine și timpul rezolvării din perspectivă estetică a grădinii.

Știați că există flori comestibile și flori toxice? Aflați care sunt acestea!

Jucăriile sunt la îndemâna oricui, o bicicletă rămasă mică pentru copil, chiar și nefuncțională poate deveni un bun suport pentru unul sau mai multe ghivece de flori.

Asta e și dovada că jucăriile nu mor niciodată!

Sigur, dacă bicicleta este funcțională, ea se poate întoarce la viața o viață de ”joacă”, mai ales dacă este din plastic. Devenita accesoriu, bicicleta cu flori poate fi deplasată pe roți oriunde în curte.

Invadată de verdeață, suportul bicicletă se confundă cu decorul fix.

Dar și un cărucior pentru păpușile fetițelor poate deveni suport de flori, la fel și mașinuțele de plastic ale băiețeilor, odată ce aceștia au renunțat să se joace cu ele.

Dacă aveți astfel de exemple, ni le puteți trimite pentru a le arăta și cititorilor Casoteca.ro

Sport la ”florărit”!

 

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here