Lucruri pe care nu trebuie să le ai în sufragerie, pentru a nu avea ghinion

1

Livingul ar trebui să fie unul dintre locurile în care ar trebui să te simți cel mai bine. Este un spațiu în care trebuie să vă relaxați, să primiți oaspeți și să vă bucurați de momentele frumoase alături de cei dragi, de aceea, energiile negative nu ar trebui să ajungă în acest loc.

Dacă în ultima perioadă ați simțit că în acest loc nu vă mai simțiți bine, trebuie să faceți o schimbare. Iată 5 lucruri pe care nu ar trebui să le ai în sufragerie pentru că atrag ghinionul.

Ce lucruri nu trebuie să ai în sufragerie

Imagini care exprimă tristețe

Imaginile care înfățișează tristețe sau furie sunt principalele elemente pe care trebuie să eviți să le ai în living, potrivit Feng Shui. Aceste obiecte sunt capabile să ne influențeze starea de spirit și percepția asupra realității, așa că trebuie evitate. În schimb, optează pentru cele ce transmit bucurie și abundență.

Lucruri nefuncționale

Feng Shui este clar în ceea ce privește obiectele care nu funcționează: ele reprezintă stagnarea energiilor. Toate acele obiecte care nu sunt pe deplin funcționale provoacă o energie neplăcută în mediul înconjurător, deoarece sunt legate de stagnarea proiectelor și a situațiilor. Cel mai bun lucru de făcut este să le reparați sau să le aruncați.

Ferestrele care nu se deschid corect

Potrivit Feng Shui, ferestrele sunt plămânii unei case și dacă nu pot fi deschise complet, ar putea face ca energia să nu pătrundă pe deplin în sufragerie. De asemenea, ai putea bloca intrarea abundenței în locuința ta. Ideal ar fi să le reparați astfel încât atunci când le deschideți să nu vă mai chinuiți.

Descoperă și: Nu lăsa aceste obiecte pe masa în bucătărie, atragi necazurile și ghinionul

Ferestrele murdare

Dacă ferestrele tale sunt murdare, nu vei putea vedea în detaliu exteriorul, iar lumina și energia nu vor putea intra complet în casa ta. Este recomandat, conform Feng Shui, ca ferestrele să rămână curate pentru a nu acumula murdărie.

Oglinzi sparte sau murdare

Oglinzile sparte sau murdare în sufragerie pot atrage energii negative și pot crea o atmosferă de dezordine. În Feng Shui, oglinzile reprezintă capacitatea de a reflecta energia și lumină într-o casă. Oglinzile sparte sau cu suprafața murdară pot distorsiona această energie și pot afecta relațiile și bunăstarea financiară a familiei. Asigură-te că oglinzile din sufragerie sunt întotdeauna curate și în stare bună.

Aceste sfaturi vă vor ajuta să îmbunătățiți energia din sufrageria voastră și să împiedicați energia bună să iasă din casă.

Sursa: ego.ro 

un comentariu

  1. […] Livingul ar trebui să fie unul dintre locurile în care ar trebui să te simți cel mai bine. Este un spațiu în care trebuie să vă relaxați, să primiți oaspeți și să vă bucurați de momentele frumoase alături de cei dragi, de aceea, energiile negative… Cititi mai multe aici: Lucruri pe care nu trebuie să le ai în sufragerie, pentru a nu avea ghinion […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here