Lupta cu cablurile din casă: 4 strategii să le învingi

1

Cu toate că tehnologiile wireless sunt tot mai populare astăzi, încă nu am scăpat de tot de cablurile inestetice de prin casă. Când faci curățenie și aranjezi totul este cel puțin trist să vezi cum cablurile împrăștiate peste tot strică aspectul plăcut al locuinței. Parcă să le bagi pe toate sub birou nu este cea mai grozavă idee pentru că oricum, nu rezolvă mare lucru. Iată câteva soluții dintre cele mai la îndemână prin care poți scăpa de grija aspectului inestetic al firelor electrice împrăștiate prin cameră.

  1. Poți începe organizând eficient spațiul amplasând mai multe prize în cameră în funcție de nevoi, asta te va ajuta să eviți și suprasolicitarea unor prize, apoi, folosește cabluri cât mai scurte posibil.
  2. O altă variantă la îndemână o reprezintă canelele pentru cabluri, unele dintre fiind extrem de comod de folosit, putându-se fixa pe perete cu ajutorul unui adeziv. Puteți opta și pentru o soluție foarte elegantă, canalele integrate în interiorul unor plinte, iar acestea nu numai că vor ascunde firele, ci vor și proteja pereții de zgârieturi.23
  3. Dacă variantele de mai sus par a provoca prea multe bătăi de cap, puteți opta pentru organizatoarele de cabluri pe care să le amplasați discret în camera dumneavoastră.1
  4. Însă o ultimă soluție în lupta cu dezordinea creată de fire poate aduce o notă de originalitate casei tale: integrează în  mod creativ cablurile în decorul camerei. Iată și alte sugestii care v-ar putea incita creativitatea:

6547surse foto: delatela.com, redesign4more.com, boredomtherapy.com, woohome.com

un comentariu

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here