Maher, mâncarea libaneză și ”o masă copioasă”

1

Maher, o masă copioasă dacă stai sau ajungi în București am văzut scris într-un comentariu. Pe 1 aprilie, în plină pandemie, scriam că libanezii de la Maher m-au impresionat foarte plăcut cu bucatele pe care mi le-au trimis acasă.

Atunci, am zis că imediat după ce se termină cu Starea de Urgența voi merge la Maher și o să îmi comand nu ce am mâncat, ci ce am văzut pe site la restaurantul Libanez.

Au trecut mai bine de 5 luni de atunci și nu am ajuns la Maher, dar astăzi am comandat iar ceva de mâncare.

Am comandat puțin, dar puțin din toate. Am zis că vrem două platouri suficient de mari pentru 6 persoane. Am zis să fie și pui, berbecuț și vită, niște salată cu pătrunjel, adică tabule, vinete, iaurt și cam atât.

Ce am primit

După vreo 50 de minute m-a sunat unul dintre băieții care aduc mâncarea și m-a anunțat că tocmai a ajuns în fața porții. Am ieșit, am plătit cu cardul și mi-a dat cele două platouri.

La Maher cele două platouri au fost mai multe, vreo 4, au venit și dulciurile excelent de bine temperate, sunt dulci dar nu dulci de-ți rup cerul gurii. Și a mai fost și mult, mai mult decât poate mânca un om, adică cei 6 care așteptam cele două platouri.

Dacă cineva ar vrea să ”vază” minunea, avem și poze. Încă o dată: Maher e bun!

Foto: Zaharia

un comentariu

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here