Uleiul de masaj și cel pentru aromaterapie CredNatura, tot mai prezent în saloanele din București

”profesioniștii apelează din ce în ce mai mult la uleiurile CredNatura, în schimbul uleiurilor din import pe care le foloseau până să le batem noi la ușă”

1

Farmacista care s-a dedicat producției de uleiuri esențiale și a creat brandul CredNatura a ajuns să distribuie produsele la cele mai selecte saloane din București. Andreea Rădulescu produce în România uleiuri pentru masaj și pentru aromoterapie pe care le vinde prin intermediul magazinului sau online CredNatura.ro.

”Am reușit să convingem cu calitatea uleiurilor realizate în laboratorul din București mai multe saloane specializate în masaj terapeutic și de infrumusețare. Sigur, este un drum lung până ajungem să avem o cota semnificativă de piață, dar suntem bucuroși că profesioniștii apelează din ce în ce mai mult la uleiurile CredNatura, în schimbul uleiurilor din import pe care le foloseau până să le batem noi la ușă” declară Andreea Rădulescu.

Uleiurile CredNatura sunt fabricate în România, sunt uleiuri obținute tradițional prin distilarea plantelor în curent de vapori. Uleiurile sunt bogate în fitosteroli naturali, viataminele A, E, F. Asta le face extrem de revitalizante, dat fiind ca aceste vitamine se absorb ușor prin piele, fiind nealterate de procese chimice.

Uleiurile CredNatura sunt astfel un puternic agent anti-ageing.

”Eu sunt responsabilă de acest proces, o fac de ani buni și pot să vă asigur că procesul de producție urmează toate rigorile specifice” spune Andreea.

Românii preferă arome de ceai verde, cașmir, mentă sau portocală

Andreea Rădulescu, farmacistă cu 22 de ani de experiență în domeniu: Adevărul despre uleiurile esențiale

Cele mai vândute uleiuri sunt Magic Ten și Magic Masaj care se vinde cel mai bine cu arome de green tea, cașmir, mentă, portocală etc. 

Dozele în care se vând uleiurile sunt de 30 de ml pentru Magic Ten, la un preț de 18 lei, iar Magic Masaj ajunge la 25 de lei pentru o cantitate de 250 ml.

Produsele se achiziționează prin intermediul magazinului online CredNatura sau direct de pe telefonul Andreei pentru că ”alchimista” a reușit să creeze o comunitate de oameni care folosesc uleiurile CredNatura.

”Uleiul Magic Masaj contribuie la regenerarea celulară, este bogat în fitosteroli și vitaminele A, E, F ideale pentru hidratarea profundă și revitalizarea pielii” declară Andreea Rădulescu.

Magazinul online CredNatura

”Pentru mine este important, dat fiind că totul este făcut de mâna mea, cu experiența pe care am acumulat-o, să existe o legătură între mine ca producător, terapeut, până la utilizator. Vreau să știu că produsele mele își fac treaba la superlativ” spune Andreea.

Clientul ideal pentru CredNatura sunt atât profesioniștii în masaj terapeutic și cei în infrumusețare, cei care sunt interesați de produse lucrate în detaliu, super-calitative, dar și persoanele care folosesc aceste produse acasă și vor să știe exact pe cine să întrebe, la orice oră, despre calitatea lor.

un comentariu

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here