Masca de față cu ou: Află beneficiile tratamentului pentru ten

1

A fost dovedit în nenumărate rânduri faptul că măștile fie cu albușul, fie cu gălbenușul oului pot ajuta în problemele pielii precum petele pigmentare, pielea îmbătrânită sau deshidratată.

Află în acest articol ce tip de mască îi este potrivită tenului tău.

Mască cu albuș de ou, castravete și miere

Albușul de ou conține foarte multe substanșe nutritive și acizi benefici, care catifelează și hidratează tenul.

Vezi și Masca de față antirid făcută în casă. Cum să îți păstrezi pielea tânără

Pentru pielea sensibilă sunt recomandate măștile făcute din albuș de ou, castravete și miere. Amestecați un albuș de ou cu o linguriță de miere, o linguriță de zeamă de castravete și opțional, o linguriță de iaurt pentru o consistență mai bună, apoi aplicați masca pe față pentru 10-15 minute. După clătirea măștii ar trebui să observați aproape instant o piele mai fină și mai catifelată, dar pentru menținerea acesteia recomandăm să aplicați și o cremă hidratantă

Mască cu gălbenuș de ou și miere

Gălbenușul de ou are precum albușul, foarte multe propietăți benefice pentru ten în componența sa. Gălbenușul conține proteine și astfel, hrănește straturile superioare ale epidermei și oferă pielii o strălucire naturală. Recomandate în special pentru persoanele cu tenul gras sau foarte uscat, gălbenușul hidratează pielea în profunzime și controlează excesul de sebum.

Un gălbenuș de ou și o lingură de miere amestecate și aplicate pe ten timp de până la 20-30 de minute va estompa liniile fine și aspectul de piele foarte uscată.

Mască exfoliantă cu albuș de ou și ovăz

Tenul are nevoie de o exfoliere blândă o dată sau de 2 ori pe săptămână, dar de ce să nu folosești ingrediente naturale pe care le ai deja în casă?

Amestecă un albuș de ou bătut spumă cu o linguriță de miere și o lingură de fulgi de ovăz râșniți. După omogenizare ar trebui să obții o pastă, în caz contrar mai trebuie adăugați fulgi de ovăz. Masca are nevoie de aproximativ 3-5 minute pentru a-ți putea exfolia pielea și a o lăsa catifelată. În acest timp, masează fața cu mișcări circulare, apoi clătește cu apă călduță și aplică o cremă hidratantă.

Sursa foto pinterest.com

un comentariu

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here