Modele de unghii la modă în 2024. Ce culori și modele să alegi pentru unghii în acest an

0

Fiecare an aduce cu sine noi direcții în domeniul modei, inclusiv în ceea ce privește tendințele pentru păr, machiaj și manichiură. De la an la an, apar culori și forme noi pentru unghiile trendy, iar iubitoarele de frumusețe sunt mereu la curent cu evoluțiile din industrie. Iată câteva exemple de modele de unghii în tendință pentru anul 2024. Cu asemenea opțiuni, alegându-le nu poți să treci neobservată!

Modele de unghii la modă în 2024

Se spune că manichiura reprezintă cartea de vizită a oricărei femei și că mâinile și unghiile sunt printre primele aspecte observate de o persoană atunci când te întâlnește.

Multe femei acordă o atenție deosebită acestui aspect și nu lasă nimic la voia întâmplării. Indiferent dacă îți faci unghiile acasă sau la salon, procesul de la alegerea lungimii și formei unghiilor până la aplicarea ojei și crearea de modele este crucial.

Indiferent dacă preferi unghiile pătrate, ascuțite, rotunjite sau alte forme, este important să iei în considerare un aspect esențial: forma unghiilor trebuie să se potrivească și să creeze armonie cu aspectul mâinii tale. Stiliștii susțin că în 2024, tendința este către unghii scurte, cu forme naturale. Se remarcă, de asemenea, revenirea la popularitate a formei pătrate, cu colțurile rotunjite, însă aceasta este recomandată mai ales pentru unghii scurte.

Modelul Aura Nails

Modelul Aura Nails
Modelul Aura Nails

În anul 2024, o manichiură extrem de căutată este cunoscută sub numele de Aura Nails. Acest stil presupune vopsirea întregii suprafețe a unghiilor cu o culoare neutră, urmată de aplicarea unei sau mai multor nuanțe în centrul unghiei pentru a crea un efect de degrade. Această tehnică poate fi realizată atât cu ojă obișnuită, cât și cu ojă semi-permanentă.

Modelul Oyster Nails

Modelul Oyster Nails
Modelul Oyster Nails

Acest model constă în aplicarea unei oje cu irizații metalizate, care să creeze aspectul pe care îl are cochilia scoicilor. În funcție de rezultatul dorit, se poate aplica și un model de tip marble, cu negru, pe deasupra.

Descoperă și: Combinații de culori pentru unghii elegante și frumoase, care este secretul

Culoarea anului 2024

Peach Fuzz
Unghii Peach Fuzz

Nu putea lipsi de pe listă culoarea anului 2024, Peach Fuzz. O combinație de roz cu portocaliu, cu subton cald, foarte deschisă, o nuanță pastelată ideală pentru primăvară. Poate fi purtată pe unghii scurte sau lungi, indiferent de culoarea pielii.

Manichiura 3D

Manichiura 3D
Manichiura 3D

La mare căutare anul acesta vor fi și modelele 3D, cu accesorii aplicate și ieșite în relief. O manichiură care nu are cum să treacă neobservată, perfectă pentru festivaluri sau evenimente deosebite.

Manichiuri care nu se demodează niciodată

Dacă ești adepta alegerilor clasice, și acestea vor fi la mare căutare în 2024. Unele modele clasice, precum manichiura franțuzească, oja roșie sau culorile neutre se poartă de la an la an, fără să fie considerate învechite. Dacă vrei o manichiură clasică, dar cu un accent modern, poți opta pentru un french colorat.

Sursa: ego.ro

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here