Munca de acasă ne-a „ajutat” să redecorăm casele

0

Munca de acasă a fost cea mai mare schimbare care a avut un impact chiar și  asupra modului în care decorăm și ne gândim la casele noastre. Aceasta este o veste bună pentru fanii design-ului interior. Niciodată crearea de frumusețe, confort și soluții inteligente în a împăca noul loc de muncă cu plăcerea pe care ți-o oferă propria casa nu a fost mai mult ca acum o prioritate. Pentru cei ce vor să țină pasul cu modă în decorarea locuinței mai jos voi lăsa idei și stiluri ce se poartă anul acesta.

Influențele japoneze predomină în decorarea căminelor în ultima perioadă. Ceea ce specialiștii numesc “japandi” (mai exact, o contracție a Japoniei și a Scandinaviei), se concentrează pe materiale naturale, texturi bogate, ceramică artizanală și eliminarea obiectelor inutile, spune designerul Sophie Sylvestre de la Chrysalide Design.

Arta liniilor în ceea ce privește tablourile este la mare preț în ultimii doi ani, însă se pare că încă ocupă un loc în paleta modei. Acest stil de desen, unde o singură linie continuă formează o față sau o siluetă este foarte căutat pentru interioare ce vor să prezinte stilul minimalist. Căutați-l pe vaze, perne, tapete și pânze.

În sezonul actual este timpul să mutăm grădina în interior. Grădinăritul în interior este o nouă pasiune în rândul multor persoane. Plantele de interior, inclusiv plante suspendate în ghivece, terarii, pereți verzi – sunt toate populare. Bonus: plantele ajută la curățarea aerului și la revigorarea dispoziției, ceea ce este necesar, tocmai din cauza timpului petrecut înauntru tot mai des.

 

Formele geometrice sunt la mare căutare, în combinație cu plantele verzi și voluminoase, crează ideea unui  spațiu încăpător cu un aer proaspăt. Formele geometrice ale mobilierului și accesoriilor, precum și ale modelelor de covor sunt căutate. Plăcile cu modele geometrice reflectă, de asemenea, tendința de a lucra manual și au un aspect mai puțin uniform, Sophie Sylvestre spune că „acest lucru aduce o notă artizanală formelor geometrice moderne.”

sursa foto: pixabay.com

Tapetul, mereu în tendințe. Avantaje, idei, sfaturi

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here