Muncești prea mult? Ai nevoie de un birou portabil!

1

Kruikantoor este proiectul designerului olandez Tim Vinke și constă într-o structură compactă realizată din spumă poliuretanică, pe care o poți deplasa oriunde și care poate fi dezasamblată astfel încât să arate ca un birou.

Kruikantoor este un termen rezultat din combinarea cuvintelor “roabă” și “birou”, iar Kruikantoor este alcatuit din masă, două scaune, spațiu pentru depozitare și chiar priză.

biroup2

În vremuri în care suntem tot mai grăbiți și avem nevoie de cât mai mult spațiu, acest birou compact cu roți este cu siguranță util pentru cei care se deplasează frecvent, iar suprafața sa nu permite încăălzirea și deformarea materialului la contactul cu căldura corpului.

biroup3

Designerul Tim Vinke descrie acest proiect ca fiind similar unui puzzle și în ciuda faptului că nu toate piesele care il compun sunt eco-friendly, Kruikantoor arată bine și este foarte simplu de manevrat.

Citește și Cinci vedete care au testat paturile de la LEMS

Sursa foto: supercompressor.com

Autor: Alina Boicu

un comentariu

  1. […] Kruikantoor este proiectul designerului olandez Tim Vinke și constă într-o structură compactă realizată din spumă poliuretanică, pe care o poți deplasa oriunde și care poate fi dezasamblată astfel încât să arate ca un birou. Kruikantoor este un termen rezultat din combinarea cuvintelor “roabă” și “birou”,… Cititi mai multe aici: Muncești prea mult? Ai nevoie de un birou portabil! […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here