Nisipurile Albe din New Mexico, un paradis alb și impresionant

0

 

Parcul Național Nisipurile Albe, care a uimit vizitatorii timp de zeci de ani, este un câmp suprarealist de dune de nisip din gips, ascuns în partea central-sudică din New Mexico.

Este un paradis alb, orbitor, răcoros, ascuns chiar lângă granița SUA-Mexic, în capătul nordic al deșertului Chihuahua din New Mexico.

În ceea ce privește caracteristicile peisajului, este cunoscut pentru dunele sale de nisip din gips alb, care, acoperind 275 mile pătrate de deșert, este cel mai mare câmp de acest gen.

Parcul găzduiește, de asemenea, o varietate de plante și animale, inclusiv coioți și mai mult de 600 de specii de nevertebrate.

Vezi și Hillier, lacul cu cel mai strălucitor roz

Lucruri de făcut în Parcul Național Nisipurile Albe

Camping

Parcul oferă posibilitatea de a campa printre dunele strălucitoare de gips din New Mexico. Există zece locuri de camping primitive, disponibile pe bază de primul venit, primul servit.

Drumeții

O mare de dune de gips albe ca zăpada vă așteaptă să faceți o drumeție.

Nu există o modalitate mai bună de a experimenta peisajul unic al Parcului Național Nisipurile Albe decât aventurându-vă pe oricare dintre cele cinci trasee stabilite.

Explorează dunele și bucură-te de atât de liniște, cât și de vederile uimitoare asupra munților din jur.

Săniușul

Săniușul pe frumosul nisip moale din parc este o activitate populară și distractivă atât pentru copii, cât și pentru adulți. Spre deosebire de zăpadă, nisipul nu este alunecos.

 

Citește și Grecia, locul ideal pentru o vacanţă de neuitat

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here