Nu iți schimba podelele, vopsește-le!

0

Un trend proaspăt apărut în decorarea interioară sunt podelele vopsite. Desigur acest lucru se practică de mult timp, dar au redevenit  populare.

Vopsirea pardoselei  poate fi realizată pe mai multe suprafețe: lemn, ciment, cărămidă, linoleum.

Dacă, spre exemplu, pardoseala din lemn a casei dumneavoastră nu poate fi retușată sau pur și simplu nu vă place culoarea lemnului,  CasoTeca vă dă soluția pentru a avea o cameră plină de farmec și culoare: vopsirea podelelor. Indiferent de spațiu, decorațiunile din jur sau tipurile de interior (clasic, contemporan, vintage), podelele vopsite vor avea mereu impact vizual.

painted-floor-kitchen-design

dining-room-gray-white-painted-floor

Splatter-painted-floors-black-white

white-flool-full

Puteți vopsi și podelele exterioare, de pe terase sau foișoare pentru reîmprospătarea acestora.

stenncil-outdoor-painting-porch-floor

blue-white-floor-paint

Pentru vopsirea cărămizii vă puteți juca cu diferite print-uri și patern-uri. Există foarte multe tutoriale despre cum puteți  vopsi singuri (DIY) și să obtineți rezultate fantastice.

laundry-room-painted-tiles

white-ikea-kitchen-black-white-floor

Pentru a indepărta aspectul nu tocmai plăcut al linoleumului, de asemenea vă puteți pune la încercare imaginația cu diferite modele și culori.

bedroom-two-toned-painted-floor

Podelele colorate sunt extravagante, dar dacă vi se pare monotonă o podea în tonuri de cenușiu, alb, crem puteți apela la culori vii precum galben, albastru, mov etc. Este și o metodă bună pentru a decora camera micuților.

yellow-floor

attic-blue-painted-floor

objects-painted-random

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here