O nouă linie de mobilier cu design italian pentru bucătării moderne

0

Kika România a adăugat la colecția de bucătării o nouă linie cu design italian- Quattro Mobili, având ca și caracteristici esențiale detalii rafinate dar clasice și soluții inteligente de organizare. Acest mobilier de bucătărie dispune de etajere și dulapuri în multiple variante pentru a ordona totul mai ușor.

Linia de design Quattro Mobili cuprinde șase tipuri de bucătării: Calabria, Veneta, Romagna, Lombardia, Marche, Sicilia, cu stiluri diferite ce oscilează între modern și rustic sau mediteranean. Este o colecție versatilă datorită corpurilor modulare care pot fi mixate între ele, în funcție de spațiul disponibil. Gama de bucătării Quattro Mobili are ca timp de livrare două săptămâni.

“Tendințele anului 2015 promovează bucătăriile moderne, utilate după ultimele tehnologii, mobilierul cât mai simplu și mai ales funcțional. În amenajarea unei bucătării este importantă găsirea unui echilibru între ceea ce este la modă și clasic, funcţionalitate şi design, fără a uita însă de accesorii şi decoraţiuni”, a declarat Doina Apostolică, director magazin Kika România.

 

Paleta de culori este variată, are nuanțe de alb, gri, nisipiu până la wenge; mobilierul este completat de detalii decorative care dau o notă de eleganță. Quattro Mobili se adresează în special persoanelor care apreciază timpul petrecut acasă, bucătăria fiind un spațiu atât pentru gătit cât și de socializare.

mobila bucatarie

Din această gamă fac parte Lombard & Calabria caracterizate de linii moderne și finisaje calitative; Romagna este un alt tip de mobilier de culoare gri, are corpuri de mobilier drepte, cu spații de depozitare atât pe orizontală cât și pe verticală. Lombard & Veneta, modele de bucătărie italiană clasică, cu uși discrete, care se deschid la o simplă atingere, sunt recomandate pentru spațiile mici.

 

Gama Quattro Mobili mai are și o linie de mobilier premium, din lemn masiv, cu aspect antichizat sau rustic dar și stilurile colonial și elegant. Este dedicată living-urilor, dining-urilor și dormitoarelor și a fost lansată de Kika România la finalul anului trecut.

 

 

Autor: Iulia Gubandru

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here