Obiecte pe care nu ar trebui să le împrumuți niciodată, vei atrage ghinionul în viața ta dacă faci asta

1

Folosim zi de zi diferite obiecte sau trecem pe lângă obiectele care ne înconjoară, care sunt încărcate de semnificații și energii. Din acest motiv, se spune că nu este bine să le folosească altcineva sau să le dăm împrumut, pentru astfel dăm norocul și energia. Iată ce obiecte nu ar trebui să le împrumuți niciodată, dacă vrei să atragi ghinionul în viața ta.

Ce obiecte nu ar trebui să le împrumuți niciodată

Toate lucrurile pe care le avem în casă și pe care le folosim au o încărcătură energetică, potrivit credinței Feng Shui. Toate poartă, într-o mai mică sau mai mare măsură, energia celui care le deține, din acest motiv nu ar trebui să fie folosite de alte persoane.

Se spune că anumite lucruri nu trebuie să fie date sau luate niciodată cu împrumut, pentru că afectează norocul și energia. Iată care sunt cele mai cunoscute obiecte pe care nu ar trebui să le împrumuți niciodată.

Sarea

Se spune că nu este bine să dai sare cu împrumut, pentru că alungi norocul din casă. De asemenea, nu este bine să împrumuți sare de la cineva, pentru că poți lua și energiile negative ale acelei persoane odată cu sarea. Atunci când cineva îți cere sare, pur și simplu oferă-i-o cadou și nu accepta să ți-o mai dea înapoi.

Haine

Deși multe persoane obișnuiesc să împrumute haine sau să închirieze ținute pentru diverse ocazii, acest lucru poate atrage energiile negative. Superstițiile spun că pantofii și încălțămintea absorb cea mai multă energie proastă și, din acest motiv, nu ar trebui să împrumutăm niciodată încălțări. Principiul nu se aplică și obiectelor cumpărate la mâna a doua, pentru că plătim pentru ele.

Descoperă și: Zece sfaturi pentru a aduce Feng Shui în casa și în viața ta

Bijuterii

La fel ca hainele, bijuteriile și accesoriile au amprenta energetică a persoanei care le poartă. Atunci când le împrumutăm altcuiva, le dăm cu tot cu o parte din energia noastră, lucru care ne-ar putea afecta negativ. Se spune că cele mai periculoase sunt bijuteriile din argint sau aur alb.

Mătura

Obiectul pe care îl folosim pentru a face curat în casă sau în curte este puternic asociat cu banii. Dacă un vecin îți cere să îi împrumuți mătura, ar fi bine să nu o faci, pentru că acest lucru îți poate aduce neplăceri în sectorul financiar. Poți avea probleme la locul de muncă sau poți pierde foarte ușor bani, dacă dai mătura din casă.

Bani

Nu în ultimul rând, banii ar trebui să fie împrumutați doar în anumite condiții. Atunci când vine vorba despre dat bani împrumut, nu îți da ultimii bani din portofel. Indiferent cât de apropiată este persoana care îți cere, asigură-te că mai rămâi măcar cu câteva monede. Dacă dai toți banii pe care îi ai, risipești și norocul pe plan financiar. Dacă iei bani cu împrumut de la cineva, nu îi lua în zile de luni sau în prima zi a lunii sau a anului.

Sursa: ego.ro

un comentariu

  1. […] Folosim zi de zi diferite obiecte sau trecem pe lângă obiectele care ne înconjoară, care sunt încărcate de semnificații și energii. Din acest motiv, se spune că nu este bine să le folosească altcineva sau să le dăm împrumut, pentru astfel dăm norocul și energia. Iată… Cititi mai multe aici: Obiecte pe care nu ar trebui să le împrumuți niciodată, vei atrage ghinionul în viața ta dacă… […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here