Patru stiluri noi de amenajare a mesei de Paşte

0

Chic Ville recomandă, în acest an, patru stiluri interesante de amenajare a mesei de Paşte care, cu siguranţă, vor aduce o notă deosebită şi vor înveseli atmosfera, conform declarației lui Marius Şerbănescu, Director de Achiziţii al Chic Ville.

 

Primul dintre stilurile propuse de Chic Ville este stilul tradiţional Cottage Easter, un stil inspirat de la sărbătorile autentice românești din trecut. Aduce în prim plan ţesături din materiale naturale, în special din in, în nuanţe calde, care amintesc de vremurile de demult. Un alt element este lemnul, un element cheie al stilului Cottage Easter, la fel și sfeşnicele sau tăvile din acest material. Stilul propus de Chic Ville cuprinde şi decoraţiuni în culori vii, precum ouă din ceramică galbenă.

Cottage Easter

 

Stilului clasic de amenajare Fancy Easter propus de Chic Ville inspiră eleganţă, punând accent pe culori puternice. Verdele este culoarea de bază, iar ca texturi s-au ales metale cu aspect preţios, cristal şi ceramică. Pentru un astfel de stil sunt recomandate și aranjamente florale precum şi un decantor de vin, pentru o atmosferă de sărbătoare.

Fancy Easter

 

La vie en Rose este un alt stil propus de Chic Ville, de această dată un stil vesel și relazant. Se adresează în mod special persoanelor pline de viaţă, acest stil punând accent pe culori ca roz sau lila precum şi folosirea de aranjamente florale la fel de vesele. Interesante sunt și decoraţiunile alese în acest caz pahare de cristal, mici lumânări parfumate sau ouă de Paşte stilizate.

La vie en Rose

 

Chic Ville propune un ultim stil care se adresează romanticilor numit Romantic Easter. La acest stil romantic sunt reprezentative imprimeurile florare în nuanţe calde şi buchetele de trandafiri. În ceea ce privește vesela, s-a optat pentu nuanţe cuminţi de lila. Decorul este completat de scaune comode, tapiţate în culori de asemenea romantice.

Romantic Easter

 

Chic Ville, conceptul de magazin home&deco vine cu o gamă nouă de decoraţiuni pentru Paşte dar şi cu ocazia noului sezon de primăvară. Noua colecție cuprinde peste 350 de piese destinate decorării casei în această perioadă, piese ca obiecte de sticlă, ceramică, obiecte pentru servirea mesei, textile, plante decorative, cât şi o serie de cutii create pentru păstrarea dulciurilor.

„Decoraţiunile vor fi disponibile atât în magazine, cât şi în cadrul shop-ului online şi vor include accesorii pentru amenajarea mesei de Paşte în forme şi decoruri specifice acestei sărbători, dintre cele mai neaşteptate, de la ouă decorative din ceramică, şerveţele cu iepuraşi şi până la coroniţe cu ouă decorative colorate”, a spus Marius Şerbănescu.

 

 

Autor: Iulia Gubandru

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here