Plante care atrag banii în casa ta. Ce plante aduc abundență și noroc dacă le ai

3

Plantele de apartament nu au doar rolul de a înfrumuseța casa, spațiul sau locul unde sunt amplasate, dar au rolul și de a purifica aerul. Multe dintre acestea sunt asociate, în cultura Feng Shui, cu norocul, abundența și prosperitatea. Iată ce plante atrag banii și pe care este bine să le ai în casă sau la birou.

Cele 7 plante care atrag banii și aduc norocul în casă

Multe dintre plantele de apartament sunt asociate cu diferite simboluri, în cultura Feng Shui. Există flori în ghiveci despre care se spune că atrag abundența și altele pe care, dimpotrivă, nu ar trebui sub nicio formă să le ai în casă.

Atunci când vine vorba despre noroc, prosperitate și energii bune, sunt câteva flori în ghiveci cunoscute pentru proprietățile lor. Sunt ideale pentru a fi ținute în casă, la birou sau pentru a fi făcute cadou.

Descoperă și: Plante care atrag pagubă în casă. Scapă de ele dacă vrei să ai spot la bani

1. Planta banilor (crassula ovata)

Această plantă suculentă, ale cărei frunze seamănă cu niște monede, este cel mai puternic asociată cu banii. Pentru a te bucura de efectele ei, se spune că este bine să pui la rădăcina ei o monedă.

2. Crinul păcii

Planta cu flori albe este cunoscută mai ales pentru proprietățile ei de a purifica aerul, de a înlătura alergenii și compușii volatili din încăpere. În plus, se spune că este de bun augur să o ai în casă. Nu este deloc pretențioasă și face flori frumoase.

3. Bambusul norocos

În funcție de numărul de tulpini, bambusul poate atrage sănătatea, norocul în dragoste sau prosperitatea. Este o plantă cu o simbolistică foarte puternică și fiecare număr de tulpini semnifică ceva. Ferește-te să ai 4 tulpini în vază sau în ghiveci, deoarece numărul este asociat cu moartea în cultura chinezească.

4. Limba soacrei (Sansevieria)

Este considerată o plantă norocoasă deoarece echilibrează geometria locuinței. În cultura Feng Shui, este un adevărat simbol al norocului și al abundenței.

5. Arborele banilor (Pachira aquatica)

Este o floare de dimensiuni mai mari decât Planta banilor. Este una dintre cele mai iubite plante de interior, deoarece se spune că aduce energie pozitivă în locuință, noroc și prosperitate pe plan financiar. Tulpina împletită este asociată cu longevitatea, iar frunzele cu bancnotele.

6. Epipremnum (Iedera diavolului)

Este o plantă care purifică aerul, ușor de îngrijit și asociată cu norocul în casă. Frunzele ei rotunjite sunt asociate cu armonia căminului și cu energia bună.

7. Ficus elastica

Pe lângă faptul că aduce energie bună și noroc în casă, ficusul este cunoscut pentru capacitatea sa de a absorbi anumite substanțe chimice poluante, precum benzenul sau amoniacul, purificând aerul din casă.

Sursa: ego.ro 

3 comentarii

  1. […] Plantele de apartament nu au doar rolul de a înfrumuseța casa, spațiul sau locul unde sunt amplasate, dar au rolul și de a purifica aerul. Multe dintre acestea sunt asociate, în cultura Feng Shui, cu norocul, abundența și prosperitatea. Iată ce plante atrag banii și… Cititi mai multe aici: Plante care atrag banii în casa ta. Ce plante aduc abundență și noroc dacă le ai […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here