De ce nu înflorește trandafirul japonez. Ce trebuie să faci pentru a face flori multe

3

Tu știi de ce nu înflorește trandafirul japonez. Există multe tipuri de hibiscus în întreaga lume, dar denumirea științifică a trandafirului japonez de interior este Hibiscus Rosa – Sinensis, cunoscut pentru florile sale mari și colorate, care adaugă o notă exotică și atrag privirile admirative.

Dar uneori parcă planta noastră nu mai înflorește, așa cum ne-am așteptat. Din acest motiv, am adunat cele mai importante sfaturi de îngrijire a trandafirului japonez.

De ce nu înflorește trandafirul japonez

Odată achiziționat, hibiscusul poate rămâne în ghiveciul original aproape un an întreg. Vom efectua doar sarcini de întreținere precum fertilizare și unele tratamente fitosanitare, dacă este necesar.

Îngrășământul recomandat poate fi un tip lichid complex universal adăugat la apa de irigare. Frecvența poate fi o dată pe săptămână în lunile calde ale anului, la cele mai mici doze recomandate de producător și o dată la 15 sau 20 de zile iarna, dar la dozele cele mai mari.

3 comentarii

  1. […] Tu știi de ce nu înflorește trandafirul japonez. Există multe tipuri de hibiscus în întreaga lume, dar denumirea științifică a trandafirului japonez de interior este Hibiscus Rosa – Sinensis, cunoscut pentru florile sale mari și colorate, care adaugă o notă exotică și atrag privirile admirative.… Cititi mai multe aici: De ce nu înflorește trandafirul japonez. Ce trebuie să faci pentru a face flori multe […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here