Plante care atrag pagubă în casă. Scapă de ele dacă vrei să ai spot la bani

1

Florile fie în ghiveci, fie în vază, aduc fericire și calmitate în sufletele oamenilor atunci când le au sau când le văd, dar unele plante aduc și noroc și energie bună în casă. Altele, în schimb, pot aduce energii negative și ar fi mai bine să le țineți în afara locuinței. Despre ce plante este vorba și de ce ar trebui să scapi cât mai repede de ele din casă, află din rândurile de mai jos.

Acestea sunt plantele care atrag numai pagubă în casă

Plantele în ghiveci nu doar că înfrumusețează spațiul și purifică aerul, dar sunt și încărcate de energii. Potrivit principiilor Feng Shui, unele flori atrag ghinion și pagubă în casă și este bine să te ții departe de ele. Chiar dacă sunt frumoase și atrag atenția în orice spațiu, aceste flori ar trebui să stea pe balcon, pe terasă sau în grădină, în niciun caz în interior.

Cactus

Deși sunt plante rezistente și extrem de frumoase, cactușii nu sunt de bun augur, potrivit credinței Feng Shui. Spinii săi se consideră că reprezintă energii negative, din cauza faptului că sunt ascuțiți. Aceste plante au impact negativ asupra finanțelor. Evită să pui ghivece cu cactuși în camerele care au legătură cu banii, cum ar fi biroul sau camera de lucru.

Bambus

În general, bambusul este considerat o plantă aducătoare de noroc pe multe planuri. Contează însă numărul tulpinilor, pentru că anumite cifre aduc ghinion. Evită să ai patru tulpini de bambus în ghiveci sau în vază, pentru că, în cultura Feng Shui, această cifră este asociată cu moartea. Pentru a atrage norocul, alege bambus cu tulpina dreaptă și fii atent la numărul tulpinilor, în funcție de domeniul în care vrei să atragi norocul: bani, dragoste sau carieră. Fiecare cifră are o simbolistică diferită.

Ferigă

Deși este o plantă populară și ușor de îngrijit, feriga aduce ghinion în ceea ce privește banii. Frunzele sale ascuțite, care seamănă cu niște săbii, se spune că ”taie” averea. Dacă vrei totuși să ai ferigă în ghiveci, alege un soi cu frunzele rotunjite.

De ce să nu ții flori uscate în casă

Nu doar plantele menționate anterior aduc ghinion, ci și florile uscate. Deși pot fi de efect și pot arăta bine în orice cameră, plantele uscate sunt asociate cu moartea și nu ar trebui să fie ținute în casă. Asigură-te că nu ai astfel de plante în interior, pentru că vei atrage ghinionul.

Florile uscate ar trebui să stea în afara casei, pentru a nu atrage energia negativă. Dacă vrei să te bucuri de frumusețea lor, așază-le în afara locuinței și folosește-le la decorațiuni exterioare.

Descoperă și: Plante care aduc noroc și bani, trebuie neapărat să le ai în casa ta pentru a atrage prospețimea

Ce plantă să pui în casă pentru a avea noroc

Dacă vrei să atragi norocul pe plan financiar, poți alege anumite plante în ghiveci pe care să le pui în casă sau la birou. Una dintre cele mai potrivite în acest sens este planta banilor sau crassula ovata. Această plantă suculentă, ale cărei frunze sunt asemănătoare cu monedele, este una dintre cele mai puternic asociate cu banii. Pune un ghiveci cu crassula ovata în birou, în hol sau în living pentru a avea noroc.

Sursa: ego.ro 

un comentariu

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here