Cum purifici aerul din casă cu un PlasmaclusterIon de la Sharp? Cât costă și de unde cumperi?

5

Aerul a devenit din ce în ce mai greu de respirat, mai ales în orașele mari. Sistemele de alertă instalate în București sunt aproape în fiecare zi pe „roșu”. Astfel, tradiționala aerisire zilnică nu mai este o soluție. Deschizi geamurile și te trezești în casă cu praf, mirosuri de eșapament, monoxid de carbon și pulberi de la motoarele disel.

Pe de altă parte, nedeschizând geamurile ne paște pericolul din interior. Virusurile, bacteriile și mucegaiurile își fac de cap. Epidemia de gripă în rândul copiilor din școli și grădinițe încă face ravagii, iar adulții nu sunt nici ei mai feriți. Ce este de făcut în aceste condiții? Există vreo soluție?

Ei bine, japonezii s-au confruntat de-a lungul anilor și încă se mai confruntă cu problema poluării masive. Aceștia au pus la punct o tehnologie incredibilă care purifică aerul având la bază principiul ionizării. Tehnologia poartă denumirea Plasmacluster Ion și este implementată pe purificatoarele de aer SHARP, frigidere și alte aparate electrocasnice.

Purificatoarele SHARP cu PlasmaclusterIon – soluţia pentru îmbunătăţirea calităţii aerului din incinte. Ionizarea și curățarea aerului se realizează direct în încăpere și nu în interiorul aparatului.

Fie că vorbim despre apartamente, case, grădinițe, școli sau birouri, una dintre cele mai eficiente metode de a rezolva aceste probleme este instalarea unui purificator de aer. Purificatoarele de aer cu tehnologia japoneză Palsmacluster sunt sisteme proiectate pentru a rezolva problemele de calitate a aerului în încăperi. Purificatoarele cu Plasmacluster folosesc „nori” de ioni pentru a neutraliza particulele „neprietenoase” din atmosferă.

Purificatoarele SHARP sunt singurele echipamente de acest tip de pe piață care realizează  purificarea aerul prin ionizare, direct în atmosfera încăperii în care sunt așezate, și nu în interiorul dispozitivului. Tehnologia Plasmacluster din interiorul unui purificator eliberează în aer ioni pozitivi și negativi, în concentrații foarte mari. Ionii se atașează de toți poluanții din aer, extrăgând hidrogenul din aceștia, astfel, poluanții sunt neutralizați.

 

Când achiziționăm un astfel de produs este important să ţinem cont de factori precum: tipurile de particule pe care le purifică, nivelul de zgomot, consumul de energie, volumul de aer purificat şi filtrele HEPA. De asemenea, este foarte important ca aparatul să aibă și funcție de umidifcare pentru a rezolva și problema aerului uscat.

De asemenea, trebuie avut în vedere costul filtrelor. La unele aparate de pe piață, costul flitrelor în timp ajunge să depășească costul aparatului. La toate purificatoarele SHARP filtrele sunt garantate 10 ani, dacă întreținerea se face conform manualului.

Dacă nu v-ați hotărât asupra unui purificator SHARP, CasoTeca vă recomandă următoarele modele, pe care le puteți comanda acum telefonic, la prețuri cu discount:

SHARP KC-D40EUW, perfect pentru camera copilului – 1799 lei. Discountul se comunică telefonic.

Purificatorul de aer Sharp cu tehnologia japoneză Plasmacluster KC-D40EUW nu ar trebui să lipsească din casele celor care se confruntă cu alergii sau probleme cu respirația. Purificatorul poate fi lăsat să funcționeze în timpul somnului sau pe durata zilei, menţinând un nivel confortabil şi optim al aerului din cameră, precum și umiditatea.

Aparatul este eficient pentru monitorizarea calității aerului și din camera celui mic. În timpul orelor de somn, când funcția pulmonară scade natural, căile respiratorii devin mai susceptibile la inflamații. Pentru a dormi într-un mediu sănătos, trebuie să intervină purificatorul care îmbunătăţeşte calitatea aerului din încăpere. De asemenea, dispozitivul reglează și nivelul de umiditate în parametrii optimi.

Purificatoarele Sharp au un nivel de zgomot extrem de scăzut, de 48 dB, deci cu siguranță nu-i va perturba somnul.

Pentru purificatorul SHARP KC-D40EUW filtrele sunt garantate 10 ani, dacă întreținerea se face conform manualului. 

Prețul unui astfel de purificator este de aproximativ 1799 lei. Comandați acum un purificator la 0722103283 și beneficiați de un discount major, asistență la montare, precum și de transport gratuit.

SHARP KC-G40EUW,  ajutorul tău după efortul depus la sală – 2499 lei. Discountul se comunică telefonic.

A doua variantă propusă de Casoteca este Purificatorul de aer Sharp cu Plasmacluster și umidificare activă, KC-G40EUW.

Pe lângă anihilarea mirosurilor neplăcute și reducerea numărului de particule dăunătoare, datorită funcției de ionizare, ținut oriunde în cameră,  purificatorul poate curăța chiar și aerul de sub canapea sau din șifonier – dacă lasăm ușile deschise.

Produsele au filtrele HEPA, rezistente până la doi ani, dar dacă vor fi întreținute conform manualului de utilizare a produsului, ele își vor menține durata de funcționare mai mulți ani.

Purificatorul KC-D40EUB are o capacitate a rezervorului de 2.5 litri, astfel menține umiditatea aerului în cameră între 55% și 65%, procent recomandat pentru corpul uman. Purificatorul Sharp are o funcția care concentrează fluxul Plasmacluster pe o zona spot. Astfel puteți elimina împrospăta hainele, încălțămintea sport, dar și din covoare sau din lenjeria de pat.

Filtrul HEPA filtrează mecanic particulele de praf din aer, este extrem de eficient dat fiind că poate elimina 99.97% dintre poluanți. Filtrul poate reține particule de numai 0.3 microni, fie praf, polen sau particulele de fum.

Pentru purificatorul SHARP KC-G40EUW filtrele sunt garantate 10 ani, dacă întreținerea se face conform manualului.

Prețul unui astfel de purificator este de 2499 lei. Comandați acum un purificator la 0722103283 și beneficiați de un discount major, asistență la montare, precum și de transport gratuit.

SHARP KC-G50EUH, pentru grădinițe, săli de clasă, birouri de până la 38mp – 3299 lei. Discountul se comunică telefonic.

KC-G50EUH este „regele purificatoarelor”, este înzestrat cu toate funcțiile pe care ar trebui să le aibă un astfel de aparat. Este recomandat pentru încăperi de până la 40mp.  Purificatorul de aer Sharp cu Plasmacluster KC-G50EUH este a treia variantă propusă de noi cu putere mare de purificare, ideal pentru grădințe, săli de clasă, birouri, dar și pentru acasă. Fie că îl așezăm în sufragerie sau în dormitor, dincolo de funcția sa activă, purificatorul este, în sine, un obiect de design care atrage atenția.

Citeşte şi 23 de tipuri de bacterii, mucegaiuri, virusuri și alergeni pot fi distruse cu ajutorul purificatoarelor Sharp cu Plasmacluster

Tot „regele” purificatoarelor, KC-G50EUH este extrem de  necesar pentru persoanele care au o viață activă. De pildă, după exercițiile fizice, hainele pot fi așezate în fața purificatorului Sharp pentru a le neutraliza mirosurile, evident asta nu ține loc de mașină de spălat.

Pentru purificatorul SHARP KC-G50EUH filtrele sunt garantate 10 ani, dacă întreținerea se face conform manualului.

Prețul unui astfel de purificator este de 3299 lei. Comandați acum un purificator la 0722103283 și beneficiați de un discount major, asistență la montare, precum și de transport gratuit.

5 comentarii

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here