Reîmprospătează casa în ton cu toamna, cu mobila Lem’s

0

Toamna este așteptată de toată lumea pentru varietatea si spectacolul de culori pe care ni-l oferă an de an. Toamna este un prilej perfect pentru redecorare, deoarece inspirația pentru mobilă este pe măsura bogăției sale. Poți crea combinații cromatice doar deschizând fereastra și admirând paleta de bejuri calde, cărămiziul constrastant, preferatul nostru burgundy și tonuri de cremuri visătoare. Așadar, echipa CasoTeca îți oferă câteva idei de redecorare cu prețuri mici și produse de calitate românești.

Cum ne aflăm în mijlocul anotimpului schimbării, este important să aduci o împrospătare casei tale și acest pas poate începe cu o piesă de mobilier Lem’s. Iar vestea bună este că până pe 15 noiembrie Lem’s oferă reduceri de până la 30%.

Afla despre reducerile la mobila Lem’s pe http://www.lemet.ro/produse/oferte-speciale.html

O soluție pentru un living fresh este schimbarea canapelei:

Canapeaua Plaza:

Aduce un ton modern încăperii și are structura din lemn masiv. Canapeaua Plaza îți oferă confortul necesar, iar design-ul versatil îi conferă posibilitatea de a fi așezată atât într-un decor clasic cât și într-unul contemporan. Această canapea face parte din gama aflată la promoție.

Screen Shot 2015-10-27 at 14.22.15

Canapeaua Moko:

Canapelele și fotoliile Moko au o rezistență sporită datorită structurii din lemn masiv de fag. Oferă confort premium având în compoziție fibră siliconizată extrem de rezistentă la deformare, care crează o volumetrie plăcută. Nuanța de burgundy va tranforma canapeaua în piesa centrală a living-ului.

canapeaua mokko

O altă schimbare benefică pe care o poți face, pentru un feng shui de toamnă liniștit este să îți achiziționezi un pat sau un dormitor întreg nou.

Dormitorul Zepellin:

Domitorul Zepellin conferă o balanţă cromatică a nuanţelor de salcâm natural care dau un aspect echilibrat şi relaxant. Cu un aer wenge, acesta se încadrează perfect cu nuanțe de burgundy, galben, bej.

Dormitor-Zeppelin-1

Dormitorul Miracco:

Peretele din cărămidă este un accent foarte potrivit pentru toamnă. Aceasta se mulează perfect pe tonuri de olive, bej și roșu. Patul din piele bej este irezistibil.

Dormitor_Miracco_1

Alege pentru toamnă una din cele 2 mese Lem’s care sunt potrivite atât în living cât și în bucătărie.

Masa fixă Lugano: 

O masă din lemn masiv într-o nuanță wenge, aduce adierea de toamnă placută în casele voastre.

Untitled 3

 

Masa Rocco:

Cu o formă circulară, masa Rocco este un statement care nu trece neobservat și care va atrage privirile tuturor invitaților.

masa rocco

 

 

 

 

 

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here